2777
2789
عنوان

خونریزی بعد زایمان

213 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها 

من ۱۳ روز پیش سزارین شدم 

تا روز دهم خونریزی  قهوه ای رنگ داشتم الان یکی دو روزه خونریزیم  به شدت قرمزه و اصلا دیگه قهوه ای رنگ نیست 

مشکلی ک نداره ؟

ببخشید واضح صحبت کردم  نیازمند راهنماییتونم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من بعد ده روز یهو شدید شد رفتم سونو فهمیدم یه تیکه از جفت مونده، سزارین هم بودم

شما هم اگر خیلی شدیده یه سونوی باتجربه و ماهر برو 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
یا امام رضا خدا کنه اینطور نباشه  بعدش شما چیکار کردین ؟

انشالله که نیست 

ولی اگر تو یک ساعت یه دونه نوار بهداشتی از اون درازا پر شد حتما برو سونو

بعدش دارو و آنتی بیوتیک میدن انشالله برطرف میشه 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

من تا چهل روز خونریزی شدید داشتم وپنج روز هم در حد لکه بینی،اصلا نگران نباش حتما قرص آهن بخور ویه ویزیت هم بشو که خیالت جمع باشه،قدم کوچولو هم مبارک باشه

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
انشالله که نیست  ولی اگر تو یک ساعت یه دونه نوار بهداشتی از اون درازا پر شد حتما برو سونو بعد ...

نه پر نمیشه ... امتحان کردم 

انتی بیوتیک تو سرم دریافت کردید یا نه ؟

بعدش ببخشید بیمارستان بستری شدید یا نه ؟

میدونم گلم تا چهل روز طبیعیه ولی مشکل من رنگ لعنتیشه چرا روشن شد مگه نمیگن ‌خون کقیف و قهوه ای رنگ ب ...

برای من که خون تازه و خوشرنگ بود تا چهل روز

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود