2777
2789

هر فیلمی به دلم نمیشینه.یه چی بگید که آدم دلش بخواد تا تهش ببینه. خیالی نباشه. 

یه روز اینجا مینویسم ک بالاخره لکنت زبان پسرم خوب خوب شده 💜.....خدای مهربونم شکرت که بعد سه سال لکنت پسرم خوب شد🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم ببخشید اینجا مزاحم شما شدم لکنت زبان پسر شما واقعا حوب شد🥺🥺چند سالشه؟؟دوتا پسرای منم لکنت دارن😭😭😭😭ایییییییی خدا همش میترسم باهاشون بمونه خجالت بکشن تو جمع حرف بزنن دوماهه پسر بزرگم میره گفتار درمانی ولی فایده ای نداشته چون تو خونه همکاری نمکنه فقط نیم ساعت اونجاست ،شما چکار کردین که خوب شد پسر من یکی هشت ساله و یکی شش سالشه🥺🥺تورو خدا برام دعا کن🙏🌹

از ۱۹سالگی عضو نینیسایتم نمیدونم چرا خود به خود تعلیق میشم ؟؟نی نی یار چرا ؟؟
سلام عزیزم ببخشید اینجا مزاحم شما شدم لکنت زبان پسر شما واقعا حوب شد🥺🥺چند سالشه؟؟دوتا پسرای منم لک ...

سلام عزیز.اخی انشاا... خوب میشن. دوتاشون باهم عجیبه که لکنت گرفتن.پسرمن از سه تا شش سالگی لکنت داشت الان هشت سالشه خوب شده.گاهی یه کلمه گیر میکنه که مهم نیست.من گفتار درمانی نبردم.روانپزشک بردم یه سری دارو داد یه سالی خورد .کمی بهتر شد اما خوب نه.داروها خواب آور بود قطع کروم.بردمش طب سنتی یه پودر داد طعمش بد بود یه ماهی دادمش دیگه نخورد اما هنوز لکنت داشت.شش سالش شده بود وباید میرفت اول گذاشتمش مدرسه غیردولتی و نذر امام رضا کردم یه شب. تا اینکه رفت اول و کم کم خوب شد. انشاا... خوب بشن پسران.فقط بهشون استرس نده اصلاااااا لکنشون به روشون نیار و حرفشون کامل نکن  بذار خودشون حرف بزنن.کسی هم مسخره نکنه. 

یه روز اینجا مینویسم ک بالاخره لکنت زبان پسرم خوب خوب شده 💜.....خدای مهربونم شکرت که بعد سه سال لکنت پسرم خوب شد🥰
سلام عزیز.اخی انشاا... خوب میشن. دوتاشون باهم عجیبه که لکنت گرفتن.پسرمن از سه تا شش سالگی لکنت داشت ...

ممنون که جواب دادید عزیزم ،همش تقصیر خودم بود با دعواهای بی موردم بچه های دسته گلم و اینجوری کردم😭😭😭آخه ماشاالله سه تا پشت هم بودن منم که خسته و کم سن...🥺

از ۱۹سالگی عضو نینیسایتم نمیدونم چرا خود به خود تعلیق میشم ؟؟نی نی یار چرا ؟؟