2777
2789
عنوان

برای مهمانی ..سبزی پلو ماهی یا چلو کباب،🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 24 پست
😑😑😑😑😑 اول اینکه اتفاقا بچه ها بیشتر کباب میخورن و وقتی کباب میخواین بگیرین بچه رو باید آدم بزر ...

من اصلا باور نمیکنم کسی دوتا سیخ کباب با برنج بخور ....شاید حق باشما باشه .....خودمو نباید ببینم ...چون من یه سیخ کباب با برنج نمیتونم بخورم چون می‌ترکم ...چه برسه دوتا سیخ وبرنج

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا باور نمیکنم کسی دوتا سیخ کباب با برنج بخور ....شاید حق باشما باشه .....خودمو نباید ببینم ... ...

همون سه تا بچه دو تا سیخ میخورن برنج هم لب نمیزنن 

باور کن دارم جدی میگم 

مهمونای شما رو کار ندارم ولی اکثر جاها دیدم وقتی کباب وسط میاد مردم چه رفتارهایی نشون میدن 

منم یک سیخ میخورم ولی خب میزبان نباید خودشو نگاه کنه 

کوبیده رو کلا بیخیال شو چون مردم برنجو بیخیال میشن فقط کباب میخورن

من اصلا باور نمیکنم کسی دوتا سیخ کباب با برنج بخور ....شاید حق باشما باشه .....خودمو نباید ببینم ... ...

مجلسیش ۲ سیخ هیچ وقت تو مهمونی نباید کمتر از ۲ تا گذاشت 

کباب تنها غذایی که باید چند پرس بیشتر گرفت

[QUOTE=311754398]سلام تاپیکت ترکید  اگه ازش خبری پیدا کردی منم تگ کن ممنونم عزیزم [/Qتقصیر اون خانم بود که گفت شماره کارت گرفتم 

..نی نی یار اومد بهم گفت به هیچ وجه برش نمیگردونم حالا که شماره کارت داد بمن تذکر داد که توهم دیگه دنبالش نباش.....خیلی ناراحتم