2777
2789
عنوان

کسی تاحالا کرج سرم آی وی آی جی تزریق کرده؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1520 بازدید | 38 پست
نانازجان آزکایشاش زیاده عزیزم سلکسان بیست وپنج تاش شد دویست تومن آنوکساپارین سی تاش شد صدوسی تومن بابیمه تامین اجتماعی
هوس کرده ام که تو باشی٬من باشم وهیچکس نباشد٬آنگاه داغترین آغوشها از تنت وشیرینترین بوسه ها را از دستانت بیرون بکشم،به تلافی تمام روزهایی که میخواهمت ونیستی پدر.....
نوبت دهیش بد نیست من مرداد وقت گرفتم اذر رفتم پیشش یه بارم جواب ازمایشمو بهمن ماه بردم بهم گفت یه ماه قبل اقدام به بارداری روزی یه آسپرین یه نصفه متفورمین ویه اسیدفولیک بخورم هروقتم فهمیدم باردارم سریع برم تا دارو بهم بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهران ه دکترم مینا جان میخوام اگه بشه کرج بزنم این همه راهو نکوبم الکی گلناز مرداد واسه آذرنوبت داد؟؟چهارماه!!خیلیه که
هوس کرده ام که تو باشی٬من باشم وهیچکس نباشد٬آنگاه داغترین آغوشها از تنت وشیرینترین بوسه ها را از دستانت بیرون بکشم،به تلافی تمام روزهایی که میخواهمت ونیستی پدر.....
گلناز جان هفته دوازدهم انوکسادارین یه مدلشه صدوسی شد سلکسان یه مدلشه منبیست وپنج تاگرفتم شد دویست وده تومن،دونه ای بیست تومنه آنوکسا دونه ای سیزذه تومته،روزی یه دونه است هرکدوموبخوای بزنی میناجان،خیلی باحوصله ودقیقه
میناجان شماسقط داشتی؟؟
بچه ها رفتین؟؟ منم برم سلکسانم رو بزنم.
همتا جان،دوبار بیمارستان زدم،مشکلی نداشتم چهارساعت طول میکشه،بخوان بیان بزنن چقد میگیرن؟؟ فکرنکنم کسی راضی بشه،چون تو بیمارستانشم زیربارنمیرن ممنون ازراهنماییت عزیزم.