2777
2789

امروز ظهر خونه مادرشوهرم ناهار دعوت بودیم.جاری و برادرشوهرمم بودن

بماند ک مادرشوهرم تو رفتار هرچی تلاش میکنه نشون نده ولی متوجه ک اونو بیشتر قبول داره

من ظرف میشورم تشکر نمیکنه اما ازون میکنه حالا اینا بیخیال مهم نیست برام.

ظهری متوجه شدم شوهرمم خیلی به حرفای جاری م واکنش نشون میده.

اینو بگم ک این جاری اصلا برتری ای نشون نداده تاحالا از خودش ن تو آشپزی ن تو برخورد ن تو تیپ و استایل ن تو فهم و شعور..

نمیدونم چرا همچین حسی کردم

ولی من کم حرف میزنم و سعی میکنم زیاد شوخی نکنم و گرم نگیرم چون زود ازم سوء استفاده میشه خ وقته این رفتارو در پیش گرفتم‌و راضیم از خودم .

اصلا دنبال صمیمیت اطرافیان نیستم..فقط موندم شوهرم ک پیش من حتی جوری وانمود میکنه ک جاری م مو برادرشو قبول نداره چرا تو رفتار ناخودآگاهش اینو متوجه میشم ازش...

در نهایت بگم ن حسودی میکنم ن آدم حسودی ام...

فقط میخوام ببینم کجای کارو اشتباه کردم ک‌شوهرم ی زن دیگه رو بیشتراز قبول داره...اون‌صحبت میکنه شوهرم با توجه تمام جواب میده...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قد و هیکلش چی،،؟

قدش خ ازمن‌کوتاه تره اتفاقا بارها بم میگه تو قدبلندی.

ن ب تعریف وقتی ب وزن اشاره می‌کنیم مثلا من ۶۸کیلوام حامله ام هستم الان اما همون ۶۸اینام .قدم ۱۶۸عه میگه توازمن سنگین تری پ چرا لاغرتر بنظر میای..اون قدش ۱۵۵اینا باید باشه وزنش ۶۲_گف فک کنم

همسرت/یعنی مثلا میخوای بری خرید نگو من و ببر خودت تنهایی برو 

باورت میشه من خودم رانندگی میکنم .تموم کارام پای خودمه.الان حامله م ولی خرید خودم میرم فقط خرید خونه رو دوش اونه..خیاطی میکنم آشپزی م عالیه .تیپم ازون حتی بهتره..اصلا دختر وابسته ای نیستم..فقط شیرین عقلی تو زندگی ازم میبینه اونم عادیه برا همخونه ی آدم ک همیشه کنارته..شیرین عقلی ینی سادگی ..اشتباهات جزئی تو کلام و رفتار ..

بعضی از آدم ها کاریزمای بیشتری دارن ربطی به رفتار شما نداره، البته خیلی چیز های دیگه هم میتونه باشه مثلا اون صمیمی تر باشه، یا پاچه پاره باشه که همه از ترس بهش توجه میکنن،

بعضی از آدم ها کاریزمای بیشتری دارن ربطی به رفتار شما نداره، البته خیلی چیز های دیگه هم میتونه باشه ...

حاضرم همه توجه کنن ولی شوهرم نه...برام بقیه مهم نیستن فقط کاش شوهرم بیشتر قبولم داشت..میخوام ازین ببعد با شوهرم‌سرسنگین تر باشم..میخوام بیشتر جلب بشه بهم..

حاضرم همه توجه کنن ولی شوهرم نه...برام بقیه مهم نیستن فقط کاش شوهرم بیشتر قبولم داشت..میخوام ازین بب ...

ببین بخشیش طبیعیه ، دقت کردی کلا مردا جلوی زن های دیگه یه مدل دیگه میشن، مثلا اگر دست زنی وسیله سنگین باشه اینجور موقع ها میخوان کمک کنن ولی اگر زنشون تو اون شرایط باشه انگار نه انگار🤦‍♀️😅