2777
2789
عنوان

بینیم گوشتیه!!!

421 بازدید | 34 پست

خانوما من بینیم گوشتیه بعد دکتر گفته دوماه یا۴۵روز چسپ بزنم ولی می‌خوام بیشتر بزنم یعنی تا پاییز بخاطر اینکه ورم بینی های گوشتی بیشتره بنظرتون بیشتر زدن چسپ نتیجه عکس میده؟یا خوبه

♥️یا الله تو هستی در قلبم تا ابد♥️دخترکوردم💪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما یه پسرهمسایه داشتیم حدودا سال ۸۷ بینشو عمل کرده بود تا سال ۹۴ چسب رو بیکیش بود خداشاهده😂

پشمام ینی نزدیک 10 سال😂😐

عشق‌خوب‌است‌اگریارخدایی‌باشد:)✨                                   👩‍❤️‍👨💍

ما یه پسرهمسایه داشتیم حدودا سال ۸۷ بینشو عمل کرده بود تا سال ۹۴ چسب رو بینیش بود خداشاهده😂

دیگه اون شدیدا حساس بوده😂یا برای پز دادن چسپ می‌زده 

♥️یا الله تو هستی در قلبم تا ابد♥️دخترکوردم💪
پشمام ینی نزدیک 10 سال😂😐

تازه دارم‌میگم تا ۹۴ چسب رو بینش بود برای اینکه تا اون موقع توی ساختمونمون بود بعدش رفتن خبر ندارم هنوز روی بینیشه یانه😂

قیافش مثله ساسی مانکن بود موهاش قشنگ یه طبقه بالا بود و سیخ سیخی 

بینیشم خیلیییی کوچولو بود فکر کنم چسب میزد بزرگتر دیده بشه😂

تازه دارم‌میگم تا ۹۴ چسب رو بینش بود برای اینکه تا اون موقع توی ساختمونمون بود بعدش رفتن خبر ندارم ه ...

چه آدم سمی بوده😂

عشق‌خوب‌است‌اگریارخدایی‌باشد:)✨                                   👩‍❤️‍👨💍