2777
2789
عنوان

آوج

216 بازدید | 5 پست

سلام دوستان من یک سوال داشتم من یک خواستگاری دارم که برای اوج هست یکی از روستاهای اوج و ترک هستند خودش واقعا پسر خوب و از همه نظر ها عالی هستش ولی ما فارس هستیم و اونها ترک هستند اینکه رسم و رسومات شون چه طوری هست و برای غریبه من شنیدم که هیچیو رسم ندارن و من خودمم چند بار شنیدم ازشون که یک چیز هایی خیلی متداول و مثل نامزدی که دختر میگیره و خرید وسایل صوتی از سمت داماد و رسم ندارن!!! میخواستم بدونم واقعا ترک های اون سمت چطوری هستند و اگر با غریبه ازدواج میکنن واقعا قبولش ندارن و براش م رسم ندارند و کلا چطور ادمایی هستند

میدونم رسم دارن که شیربها بدن قدیمیترش البته

جدیدشم که میشه خرید وسایل صوتی و بزرگ 

دارن میپیچونن😂

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...

خوشبخت بشی

در مورد خرید وسایل که ۵ یا ۶ تکه از وسایل معمولا با داماد هست . جشن هم مرسومه و میگیرن

در کل بسیار عروس دوست هستن .اگه پسر خوبیه بهش جواب بده. 

می تونم بپرسم کدوم روستا؟

بازم اگه سوالی داشتی بپرس جواب میدم

تو دانی و عالمی سراسر دانند گر از تو خموشم از فراموشی نیست!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبخت بشی در مورد خرید وسایل که ۵ یا ۶ تکه از وسایل معمولا با داماد هست . جشن هم مرسومه و میگیرن ...

جشن نامزدی مرسوم هستش؟؟ جدی میگین عروس دوست هستن ؟ روستای چنگوره هستن ما خودمون قبول نکردیم گفتیم جهیزه رو خودمون میخریم فقط چیزهایی که با داماده و مرسومه که داماد میخره مثل همین وسایل صوتی اینا ولی بقیه چیزا همه با خودمونه

جشن نامزدی مرسوم هستش؟؟ جدی میگین عروس دوست هستن ؟ روستای چنگوره هستن ما خودمون قبول نکردیم گفتیم جه ...

روستاهای اون سمت رو اطلاع دقیقی ندارم. شاید رسمشون با ما فرق داره. ولی تحقیق در موردشون خیلی راحته

بله معمولا ترکهای سمت ما عروس دوست هستن ولی بازم حتما تحقیق کنید.

براتون آرزوی خوشبختی می کنم

تو دانی و عالمی سراسر دانند گر از تو خموشم از فراموشی نیست!