سلام دوستان من یک سوال داشتم من یک خواستگاری دارم که برای اوج هست یکی از روستاهای اوج و ترک هستند خودش واقعا پسر خوب و از همه نظر ها عالی هستش ولی ما فارس هستیم و اونها ترک هستند اینکه رسم و رسومات شون چه طوری هست و برای غریبه من شنیدم که هیچیو رسم ندارن و من خودمم چند بار شنیدم ازشون که یک چیز هایی خیلی متداول و مثل نامزدی که دختر میگیره و خرید وسایل صوتی از سمت داماد و رسم ندارن!!! میخواستم بدونم واقعا ترک های اون سمت چطوری هستند و اگر با غریبه ازدواج میکنن واقعا قبولش ندارن و براش م رسم ندارند و کلا چطور ادمایی هستند
اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگیتون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خوشبخت بشی در مورد خرید وسایل که ۵ یا ۶ تکه از وسایل معمولا با داماد هست . جشن هم مرسومه و میگیرن ...
جشن نامزدی مرسوم هستش؟؟ جدی میگین عروس دوست هستن ؟ روستای چنگوره هستن ما خودمون قبول نکردیم گفتیم جهیزه رو خودمون میخریم فقط چیزهایی که با داماده و مرسومه که داماد میخره مثل همین وسایل صوتی اینا ولی بقیه چیزا همه با خودمونه