2821
2789

بچها من چن روز پیش ریشه دندونمو کشیدم و قراره دوماه دیگه برم برا ایمپلنت

دندون ایمپلنت شده بنظرتون تا چن سال جواب میده؟مث دندون واقعیه ؟موقع غذاخوردن صدا نمیده؟

یه سوال دیگه بنظرتون باعث میشه فکی ک بخاطر از دس دادن دندون یکم کج شده دوباره مث قبل شه؟؟؟اگه تجربه ای چیزی دارین بگین😘

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوبش چجوریه از کجا بفهمیم خوبه؟

معمولا از رو قیمت معلومه و جای معتبری باشه. من از کلینیک دم خونه پرسیدم ۱۷ تومن کره ای که میگفت خیلی خوبه ولی اگه بتونی آمریکایی گیر بیاری عالیه معمولا همه جا کره ای دارن. مامان بزرگم ۱۲ سال پیش گذاشته میگه هنوز خوبه مشکل نداره باهاش

معمولا از رو قیمت معلومه و جای معتبری باشه. من از کلینیک دم خونه پرسیدم ۱۷ تومن کره ای که میگفت خیلی ...

مامان بزرگت کره ای گذاشته یا امریکایی؟

من جایی ک رفتم گفتن از ۹تا ۱۵میلیون

فیکسچر کره ای

مامان بزرگت کره ای گذاشته یا امریکایی؟ من جایی ک رفتم گفتن از ۹تا ۱۵میلیون فیکسچر کره ای

میپرسم دکترش بهت میگم نمیدونم چی گذاشته کلینیک دم خونمون گرون میگیره ولی کارش بد نیست تمیزم هست من چند روز پیش با دوستم حرف زدم میگف دندونپزشکی که رفته گفته ۱۳ تومن کره ای. تهرانی؟

ن خوزستانم نگرانم اینهمه هزینه کنم و جواب نده

نگران نباش بالاخره بدم باشه تا ۵ تا ۸ سال جواب میده جای خوب برو بهداشت دندانت هم رعایت کن. منم هفته پیش رفتم دکتر ریشه دندونم عفونت کرده بود دکتر گفت روکش میکنم باورت میشه عصب کشی و پر کردن و روکش رویهم شد ۱۵. خیلی افسردگی گرفتم میگم کاش انقدر خرج کردم ایمپلنت میکردم معلوم نیست این دندون چقدر برام بمونه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز