2777
2789

پنج سالشه مدام غر میزنه یه تیکه گریه میکنه اصلا به من گوش نمیکنه اگر بهش بگم کاری رو نکن عمدا انجام میده مدام دازه هولم میده با بهم حمله میکنه رفتارای بد بقیه رو خیلی زود میگیره و هرچه قدر بهش بگم ترک نمیکنه اون دفعه با گل تو گلدون همه جارو کرده بود پر،، بغلش کردم ببرم دست پاهاشو بشورم ببینید دستمو چیکار کرد دیگه خسته شدم بریدم نمیدونم باهاش چیکار کنم😭منم ادمم منم دلم میخواد بچم بهم احترام بزاره یاد گرفته گمشو میگه مدام بهم میگه گمشو اگر بخوام براش قانون بزارم مثلا تایم گوشی نیم ساعت اونقدرررر گریه میکنه و بهم میگ کمشو ک وای میرم تو دستشویی گریه میکنم از کاراش نیاین بگین تحمل داشته و باش و از این حرفا چون واقعا صبر ادمو تممم میکنه الان عکس دستمو میزارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم والا چند تا تاپیک قبل تر کلی از بچت تعریف آی مودبه و... گفتی فقط میریم خونه پدرشوهرم چندتا فحش ازونا یاد گرفته

اگه جواب بی ادبی و فضولی کسیو ندادم فک نکنه که بلد نبودم. بخاطر ارامش اعصاب خودم بوده که از کنارت رد شدم.. عقده هاتونو اینجا سر بقیه خالی نکنید. موضوعات تاپیکمم هرچی دلم بخواد میزنم هرکی دوس نداره میتونه بره بیرون. انقد 

از بابا ش حساب نمیبره،بچه باید از یکی از والدین حساب ببره حداقل ،یعنی چی گمشو ،تنبیه ش کن از گریه ش نترس ،نزار با گریه به هر چی خواست برسه ،گوشی و بگیر  بگو الان نه حتی اگه چندساعت گریه کرد ،بگو وقتی ممکنه بدم که بیای عذر خواهی کنی یا مثلا اتاق تو جمع کنی 

نمیدونم والا چند تا تاپیک قبل تر کلی از بچت تعریف آی مودبه و... گفتی فقط میریم خونه پدرشوهرم چندتا ف ...

گفتم ک رفتارای بد بقیه رو خیلی زود میگیره الان اونطور شده بد نبود میشد تحمل کرد اما الان تبدیل شده به یه گودزیلا

اگه جواب بی ادبی و فضولی کسیو ندادم فک نکنه که بلد نبودم. بخاطر ارامش اعصاب خودم بوده که از کنارت رد شدم.. عقده هاتونو اینجا سر بقیه خالی نکنید. موضوعات تاپیکمم هرچی دلم بخواد میزنم هرکی دوس نداره میتونه بره بیرون. انقد 

از بابا ش حساب نمیبره،بچه باید از یکی از والدین حساب ببره حداقل ،یعنی چی گمشو ،تنبیه ش کن از گریه ش ...

میدونی چیه نافرمان شده یعنی چند باری حامی و پشت داشته مثلا باباش یا خانواده پدربزرگش پرو شده دندونامو شمرده

گفتم ک رفتارای بد بقیه رو خیلی زود میگیره الان اونطور شده بد نبود میشد تحمل کرد اما الان تبدیل شده ب ...

اهان اخه فقط چند روز از اون تاپیکت گذشته بر همون گفتم. ایشالا اروم میشه

اهان اخه فقط چند روز از اون تاپیکت گذشته بر همون گفتم. ایشالا اروم میشه

دلم نمیاد بگم بچه بدی بود همیشه،،، الان دیگ اصلا رفتار خوبی درش نمیبینم حتی دیگ دوسش هم ندارم😞

میدونی چیه نافرمان شده یعنی چند باری حامی و پشت داشته مثلا باباش یا خانواده پدربزرگش پرو شده دندونام ...

بیخود کرده اقتدار داشته باش ،شوهرت و تو باید حرف تون یکی باشه که اون سواستفاده نکنه ،یعنی شوهر من همچین چیزی و رو دست من ببینه بچه رو میکشه، با اینکه خیلی بابای مهربونیه ولی بچه م میدونه حد و مرز و رد کنه چی میشه 

دلم نمیاد بگم بچه بدی بود همیشه،،، الان دیگ اصلا رفتار خوبی درش نمیبینم حتی دیگ دوسش هم ندارم😞

همه بچه ها اذیت میکنن. همین بچه ای که جون ادمو ب لب میرسونه شاید تو اینده دستتو بگیره