یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
برادرشوهرم اسنوا خریده حین ابکشی میشه لباس اضاف کرد
اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 اگه مشکلی داشتید و احتیاج ب دردو دل خو شحال میشم با تمام وجود گوش میکنم....سنگ صبور خوبی هستم...اغراق نباشه🤭🤭......تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷دوست داشتین بگین تک تون کنم تو تاپیک ختم قرانم..هروز ۵۰ ایه میخونیم....🌷
من شنیدم که چون آب زیاد مصرف میشه باید همه ظرفیتش رو پر کرد و چون همه جور لباسی با هم ریختی نمیشه برنامه شستشو دقیقی بهش داد و همین باعث میشه لباس ها تمیز شسته نشن و چرک مرده شن
هر روز باید ماشین روشن میشد، شاغلم با یه بچه سخت بود بهرحال هردفعه ماشین روشن میکردم باید اتو هم میزدم کمدارممرتب کنم . الان دیگه یه دفعه اس میذارمجمعههاانجاممیدم. پنج کیلو لباس خیس منظورشونه اگه میخواستم هفته ای یه بار بشورم باید چند دفعه ماشین کار میکرد از طرفی اینی که الان دارم برنامه هاش بهتره مخصوصا که برنامه baby care همداره برا لباس بچه هم خوبه. و لازم نیست ماهی یه بار پتو بدم خشک شویی خودم میشورم