2777
2789
عنوان

حال روحیم داغونه

187 بازدید | 8 پست

حال روحیم داغونه 

خیلی فکرایی میاد تو سرم ک خودمو نابود کنم

سختی زیاد کشیدم 

پدرمو از دست دادم.و چون موفقم تو کارم و مشکل مالی نداریم و ندارم و زندگی در ظاهر خوبی دارم ک ای کاش نداشتم که باورم میکردن.همه فک میکنن من حالم خوبه یا لوس بازی در میارم.دارم نابوووووود میشم.مجردم و ۳۲ سال.هیچی خوشحالم نمیکنه.امروز خونه ام سر کار نرفتم ب‌مامانم میگم حالم بده دارم میمیرم.میگه بیا موز بخور بیا عسل بخور از ضعفه اینا رو دارم با گریه و‌هق‌هق مینویسم.ای‌خدا‌ چرا مامانم اینطوریه دارم نابود میشم.بنظرتون کجا برم اروم شم.تا شب نباشم.باباشم شمال خاکه.نمیتونم برم 

برم قبرستون؟بهشت زهرایی جایی

من از پایان خود آگاهم زنده باد تمام اشتباهات من✌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی ببخشید  ،خانمها  من  با یه شماره جدید که هیچ کدوم از مخاطبهام  اون شماره رو ندارن ،تلگرام نصب کردم  ،ایا مخاطبهام میفهمن که این شماره  شماره ی منه؟

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  

به نظرم برو استخر آب به آدم آرامش ميده 

اگرم تونستي بعدش ماساژ بگير 

ذهنتو از افكار منفي كم كم پاك كن عصر كه هوا خنك تر ميشه برو پارك قدم بزن و كتابهايي كه دوست داري مطالعه كن 

با دوستهات دورهمي بذار ورزش كن 

لباسهاي جديد و شاد براي خودت بخر 

تأثير موسيقي ملايم و آروم رو دست كم نگير 

يه نظافت اساسي اتاقتو بكن و با عطر فضاي اتاقو خوشبو كن 

اگر رابطت با خدا خوبه يه راز و نياز با خدا بكن كه روحت باصفا بشه 😘🌹

شب جمعه است براي شادي روح پدرت خيرات بده نتونستي دو ركعت نماز بخوون معلومه كه دلتنگ پدرتي و حقم داري الان احساس ميكني هيچ كس نميتونه دركت كنه ولي مطمئن باش مادرت از همه بيشتر به فكرته شايد راه حلهاش از نظر تو خيلي هم مفيد نباشه ولي مهمترين و عزيزترين فردي كه الان توي زندگيته مامانته بهتره واضح تر مشكلتو بيان كني باهاشون و ازشون كمك بخاي