2777
2789

اگه خدایی نکرده  نیاز داشته باشی .

و یک قاتل که حکم اعدام داره وصیت کنه بعد از اجرای حکم یا به جای اعدام اعضای بدنش رو به بیماران نیازمند بدهند . حاضری قبول کنی  و زندگی رو با یکی از ارگان های بدن اون ادامه بدی؟!

یه مطلبی میخوندم درباره مجرم بودن زنی که قرار بود مجازات بشه و وصیت کرده بوده اعضاش رو اهدا کنند . ولی دادگاه این کار رو نکرده بود و خانواده و وکیلش  شاکی بودند که چرا وصیتش اجرا نشده!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره قبول میکنم 

تو مواقع اضطراری این لوس بازیا به کار نمیاد 

میگن زمانی که حضرت موسی به کوه سینا میرسه،خطاب به خداوند میگه:اَرَنی به معنای ببینمت،درجواب میشنوه :لَن ترانی،هرگز نخواهی دید.حالا سعدی با نگاه عاقلانه میگه:چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیارزد این تمنا به جواب لن ترانی!.حافظ به این مسئله نگاه عاشقانه داره:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر تو صدای دوست بشنو نه جواب لن ترانی:).اما مولانا.. وای از مولانا🥹:ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد تو که با منی همیشه چه تری چه لن ترانی❤️خداجون قربون کرمت دست همه بنده هاتو محکم بگیر مثل همیشه:)

اره قبول میکنم اون با روحش گناه کرده جسم که تا روح نباشه حرکتی نداره، بعدم ی اشتباهی کرده بنده خدا نبخشیده میخواد با این کار خدا ببخشتش پ چرا مانع این کار بشم؟