2777
2789
عنوان

اهدای عضو از یک قاتل! حاضری قبول کنی؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 29 پست

بنظرم اگر کسی مجبور باشه برای نجات جون عزیزش یا خودش از مرگ ، اینکارو میکنه ، اونایی که میگن نه گفتنش آسونه دور از جون تک تکتون وخودم اگر آدم تو شرایطش قرار بگیره اینکارو میکنه

آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓

تو تخت بیمارستان در هر دردو عذاب باشی اره قبول میکنی ولی وقتی نشستی سالمو سلامت یه مطلبو میخونی ممکنه بگی نه فلان

هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم ارگانها در صورتي اهدا ميشه ايشون مرگ مغزي باشه اينا درجا مميرين امكان اهدا نيست

دقیقا سوال منم هست وقتی اعدام بشه یعنی مرگ تمام اعضا دیگه

امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)
ببین اون حق الناس مرتکب شده. اگر طرف نبخشه. خودت می‌دونی جایگاش کجاست

پس چرا اعدام میشه . نسبت ب هم مهربون باشیم ب جای اینکه فکر کنی طرف داره اعدام میشه اعضای بدنش زندگی بقبه رم‌نجات میده بخشیده میشه درهای رحمت ب روش باز میشه کردیش تو اتیش همون خدا میتونه براتوهم سخت گیری کنه !

هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!
مگه فیلم هندیه باید مرگ مغزی بشی که اعضا اهدا بشه نه اعدامی ها

نمیفهمم چطور هرچیزی میخونن باور میکنن😞

حلال...فقط نان روی سفره نیست!!! عشق هم حلال اگر نباشد، برکت میرود از تمام آغوشها و بوسه ها و دوستت دارم ها....!!!