2777
2789

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه

بنظرتون وسایل خونه چه رنگی باشه؟ وسایل آشپزخونه و...

خودم طوسی و طلایی دوس دارم نظرتون چیه

سفید و مشکی

💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لوازم اشپزخونه سفید قشنگه ولی زرد میشه.

اشتباه منو نکن.

همون طوسی خودت که دوست داری بخر.

مبلاتم طوسی روشن بگیر.چون الان اکثرا خونه ها اپن هست. یه خورده بهم بیان قشنگتره

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

طوسی خیلی وقته هست طلاییم سریع دلو میزنه ی رنگ خاص بگیر ن دلتو بزنه ن قدیمی بشه رنگای کرم استخونی سفید هیچوقت از مد نمیوفتن و دلو نمیزنن

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره

ترکیب سفید طلایی

ترکیب سفید طوسی

ترکیب سفید بژ

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

هر کس ی سلیقه ای داره

من رنگی دوست دارم سبز پاستلی

رنگ یخچال و ماشین لباسشویی رو نمیدونم

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

من میدونستم طوسی از مد میوفته، برخلاف همه، مبلامو شیری گرفتم پایه های عسلس، می تلویزیون هم عسلی گرفتم. فرش رو هرجا رفتیم توسی بود مجبورشدم، فیلی بگیرم ولی گلای رنگی داره... 

وسایل آشپز خونمو سفید گرفتم، شاید زرد بشه ولی انشالله تا وقتی زرد بشه عوضش میکنم