2777
2789
عنوان

فک کنین خواهرتونم😔

248 بازدید | 17 پست

سلام 

حالم خیلی خیلی بده

دیگه خسته شدم، بریدم، بیاین بگین اینجا کسی هست که خیلی زود زود پریود بشه؟؟

تقریبا همش پریودم، ۱۰ روز پاک، ۱۰ روز پریود، بازم فقط یه هفته ده روز پاک باز....

انقدر دکتر رفتم و پول خرج کردم که حد نداره...

اونام نمیدونن دردم چیه😭 

تو طول پریودی هم حالم داغونه... دست خودم نیست.. همش دوس دارم گریه کنم، غمگین ترین ادم دنیا میشم، با دیدن ترک دیوارم گریه م میگیره😭

امروز صبح بیدار شدم دیدم بعد یه هفته تمیزی و خلاصی از پریودی قبلی باز پریود شدم، پریودی قبلیم ده روز طول کشید😭

دکترام که فقط بلدن داروی ضدبارداری بدن به ادم

بابا منی که بچه میخوام باید چیکار کنم؟؟؟

بخدا مشکلات زندگی بسمه... این همه پریودی ام برام شده قوز بالا قوز😭

تبریزم، اگه کسی دکتر حاذق سراغ داره ممنونم میشم معرفی کنید... یا حداقل بگید کسی بوده مثل من باشه بعد با یه چیزی خوب شده باشه؟💔💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم مشکل شما رو داشتم فقط لکه بینی ام زیاد بود دارو ودکتر هم رفتم فایده نداشت سویق عدس خیلی تاثیر داره بگیر سه کف دست هرروز ناشتا بخور بعد هم خون سیاوشان از عطاری گیر بیار بکوب تو هفته یه بار بخور برای من که خیلی تاثیر داشت از دارو جواب نگرفتم سویق عدس خیلی خیلی تاثیر داره

عه منم اینجوریم فقط غمگین نمی شم تازه بعضی وقتا ۱۵ روز پردوام ده روز پاک😃ب منم همون دارو رو می دادن ولی بازم هیچی بهتر نشد پس کلا بیخیالش شدم

زندم تا وقتی که بمیرم🗿🗿                 ◼انجمن مبارزه با احساسات منفی◼ 
عزیزم منم مشکل شما رو داشتم فقط لکه بینی ام زیاد بود دارو ودکتر هم رفتم فایده نداشت سویق عدس خیلی تا ...

خیلی ممنون عزیزم حتما سعی میکنم گیر بیارم، ببینم تاثیر داره یا نه

والا من هم کلاسیم مثل شما بود.با اینکه ازدواج کرده از همون دوران دبیرستان همیشه خدا پریوده.بهترین دک ...

پس الان چیکار میکنه؟ با مشکلش کنار اومده؟ بچه داره؟؟ منم دقیقا مثل دوست شمام😔 خیلی سخته، خیلی..💔💔

عه منم اینجوریم فقط غمگین نمی شم تازه بعضی وقتا ۱۵ روز پردوام ده روز پاک😃ب منم همون دارو رو می دادن ...

خوش بحالت که میتونی بیخیالش بشی😔 من اصلا نمیتونم بیخیال بشم و برام مهم نباشه، خیلی سختمه این همه پریودی، اینم که روحیه م خیلی ضعیف میشه و خیلی بهم میریزم هم بیستر سختش کرده... بعدشم من بچه میخوام ولی اینجوری با این پریودای نامنظم اصن بارداری اتفاق نمیفته، شما مجردی؟

اینکه دوست داری همش گریه کنی منم اینطوریم  ولی اینکه ده روز یه بار پریودی رو نمیدونم  شا ...

اره خیلی حالم بد میشه تو پریودی، بعد که تموم میشم دوباره خوب میشم، نه عزیزم مشکل تیروییدم ندارم، برام قرص نوشته بودن چن ماهه دارم میخورم، ازمایشم دادم تیروئیدم تنظیم شده ولی پریودام همینجوریه😞💔

پس الان چیکار میکنه؟ با مشکلش کنار اومده؟ بچه داره؟؟ منم دقیقا مثل دوست شمام😔 خیلی سخته، خیلی..💔💔

نه متاسفانه بچه ندارن.هفت سال هست ازدواج کردن.انشالله عزیزم خداوند بهترین هارو برات مقدر کنه