2777
2789

اگه نیاز به پولش و خودش نداشته باشم اره

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره چرا که نه؟ خودم اینکارو کردم انفاقا. 

دو دل شدم چون مادر شوهرم اهل کادو دادن و این حرفا نیست نه کادو عروسی نه هیچی دیگ

خدایا ممنونم بابت هدیه زیبات😍😍
مخصوصا اگه باپول شوهرت خریدی،دیگه حتما بده.ولا

کلا کادو شوهرم بوده ولی خب متعلق به من بوده. آخه مادرشوهرم خودش اصلا اهل کادو دادن نیست کادو عروسی اینا هیچ نداد

دو دل شدم چون مادر شوهرم اهل کادو دادن و این حرفا نیست نه کادو عروسی نه هیچی دیگ

چه ربطی داره خب؟ گوشی نو که نمیخوای بدی بهش.‌خسبس نباش بابا. بده بره😁

خدایا حال دلم‌را تکانی بده، هم میبینی،هم میدانی،هم میتوانی💚من ایمان دارم به اتفاقات عالی درراه مانده، معجزه ای درراه است.

آره هر چی بخواد بهش میدم هرچی 

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛  تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام  به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍
منم به بابام دادم گوشی قبلی رو ، ولی مادرشوهر فرق داره😑

عجب!!چه عروسی هستی😏

خدایا حال دلم‌را تکانی بده، هم میبینی،هم میدانی،هم میتوانی💚من ایمان دارم به اتفاقات عالی درراه مانده، معجزه ای درراه است.
چه ربطی داره خب؟ گوشی نو که نمیخوای بدی بهش.‌خسبس نباش بابا. بده بره😁

😁 آخه الان رفتم دیوار دیدم 3 میلیون قیمتشه، همش با خودم میگم چرا جوگیر شدم بهش تعارف کردم البته هنوز ندادم. باهاش میشه چند دست لباس خرید😁😁

😁 آخه الان رفتم دیوار دیدم 3 میلیون قیمتشه، همش با خودم میگم چرا جوگیر شدم بهش تعارف کردم البته هنو ...

اووو تعارفم زدی بهش؟ پس دیگه حتما بده برررره

عجب!!چه عروسی هستی😏

چه عروسی😁 بابام واقعا بی دریغ برا ما از جون مایه گذاشت. ولی اینا همش دو دوتا چهارتا میکنن، دخترم دنیا اومد همش دست خالی اومد خودم عروسش شدم دریغ از کادو