2777
2789
عنوان

خواهرم خسته مون کرده دیگه 😬😬😬🙄

1179 بازدید | 89 پست

همه ش غر میزنه که وای بازم مهر قراره بشه باز قراره برم مدرسه حالمون بهم خورد دیگه

ما بهش میگیم ناشکر نباش بعضیا نمیتونن مدرسه برن

خب پارسال رفت کلاس هفتم بعد چون وارد محیط جدیدی شده بود خیلی استرس داشت و یه دوستی هم داشت که به نظر ما سمی بود ولی خب دلش براش تنگ می شد برای همین از مدرسه جدید بدش اومد در حدی که شب اول بالا می آورد و تب می کرد و بی اشتها شده بود 

ولی الان بازم متوجه میشم که داره استرس میگیره

یه جورایی فهمیدم که چند نفر اعتماد به نفسش رو خراب کردن انگار بهش گفتن بی عینک زشتی و صدات بده و بی استعدادی و بی ماسک بدی و از این حرفا

از اون موقع تو مدرسه ماسکش رو در نمیاره هر شب به مامانم دروغ می گفت درش آوردم امروز ولی میدونم الکی میگه

چیکار کنیم از دستش ؟ نمیدونم مشکلش چیه

بنظرم مدرسشو عوض کنین چون داغون میشه

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این جمله سمی که ناشکری نکن خیلیا همینم ندارنو تورو به هرکی میپرستید از ادبیات گفتاریتون به طور‌ کامل ...

مامانم همه ش بهش میگه من خیلی خواهرم برام مهمه ولی خب مامانم همه ش میگه خوشی زده زیر دلت هرچی باهاش صحبت میکنم فایده نداره 

بنظرم مدرسشو عوض کنین چون داغون میشه

خیلی مدرسه ی شاهد رو میخواست بره چون دوستاش اونجا بودن

بعد ما سهمیه نداریم امسال با کلی بدبختی خواستیم بزاریمش گفت نمیخوام 😐😐😐

سلام دوست عزیزم ...

من یکی مدیران فروش پکیج های آموزشگاه گل نرگس در ایتا هستم.با مدیریت استاد سراجی عزیز.

ما توی آموزشگاهمون کلی اتفاقای خوب میفته...

آموزش کیک های عصرانه،کلاس های مقدماتی تا پیشرفته کیک های خامه ای به صورت کاملا اصولی و حرفه ای ، کلاس انواع دسر و ژله، بستنی های حرفه ای وبین المللی، آموزش موچی وبابلتی،نان های حجیم،کلاس حلوا ،کلاس شیرینی های سنتی و مدرن  ،تاپر سازی ،ترکیب رنگ، مطبخ و کلی اتفاقای بینظیر دیگه...

فقط کلاس هامون تا اوایل شهریور با قیمت های زیر ۱۵۰ تومن برگزار میشه

از اوایل شهریور با یه افزایش قیمت دو سه برابری روبرو هستیم....

برای دیدن بنر های کلاس ها و مشاوره و راهنمایی به شماره من تو ایتا پیام بدین.

خوشحال میشم کمکتون کنم و شما رو تو جمع عده ای از حرفه ای ها ببینم.

09337378582

مامانم همه ش بهش میگه من خیلی خواهرم برام مهمه ولی خب مامانم همه ش میگه خوشی زده زیر دلت هرچی باهاش ...

اشتباه میکنه دختر خاله ی من قرار داد آورد گذاشت جلو همه خانواده که امضا کنید من سال آینده نمیرم مدرسه 

همه رو مجبور کرد امضا کنن اثر انگشت بزنن😅😅😅😅😅 

برا همه بچه ها پیش میاد این چیزا 

اینجوری سرزنش کردن که فایده نداره

همه ش بهم میگه تو ۱۳ سال آدم باید به چیزایی برسه

منم نمیدونم جوابش رو چی بدم همه ش میگم فقط خوشحالبت خیلی مهمه ولی باید برای هدفات هم بجنگی و نا امید نشی ولی بازم تکرار میکنه

از یه طرف هم براش ناراحت میشم 🥲 همه ش به خودش میگه خنگ و زشت  مشاوره برای ماسکش بردم ولی خب ا ...

من یکیو میشناسم کپی خواهرت همسنشم هس 

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

اشتباه میکنه دختر خاله ی من قرار داد آورد گذاشت جلو همه خانواده که امضا کنید من سال آینده نمیرم مدرس ...

اخی عزیزم 😂 خودش میگه من عاشق درس خوندنم ولی از مدرسه بدم میاد اونجا اعتماد به نفس ندارم نمیتونم حرف بزنم