2777
2789
نمیدونم اصلا حس میکنم روز اول دانشگاه گم میشم نمیتونم کلاسامو پیدا کنم😂😂

نه بابا نگران نباش قبلش یه جشن معارفه میذارن براتون بعدشم دانشگاه و دانشکده هاش تابلو دارن راحت پیدا میکنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا نگران نباش قبلش یه جشن معارفه میذارن براتون بعدشم دانشگاه و دانشکده هاش تابلو دارن راحت پیدا ...

بنظر شما دانشگاه باهنر کرمان بهتره یا دانشگاه یزد یزد

باهنر کرمان رتبش بیشتر از یزده 

اره اولویتمو بزنم باهنر.

علوم تربیتی میخوام بخونم..

اول بزنم باهنر بعد یزد

بعدش ادبیات فارسی بزنم باهنر بعد بزنم یزد خوبه؟ 

یا اول همه رو باهنر بزنم بعد یزد

اره اولویتمو بزنم باهنر. علوم تربیتی میخوام بخونم.. اول بزنم باهنر بعد یزد بعدش ادبیات فارسی بزنم ...

اول همه رو بزن باهنر بعد بزن یزد چون باهنر سطحش بالاتر از یزده حیفه از دستش بدی 

اول همه رو بزن باهنر بعد بزن یزد چون باهنر سطحش بالاتر از یزده حیفه از دستش بدی 

پیش مشاوری که رفتم میگه رشته به رشته بزن اونکه همه جارو میگه بزن ولی من همین دوجا رو میخوام برم.. 

پس اول باهنر میزنم بعد یزد. ولی این مشاورهه ک میگه باهنر علوم تربیتی ۱۰۰ درصد قبولی چون باهنر تا ۱۷ هزار گرفته به احتیاط ادبیات فارسیم میزنم بعدیشو.