الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
باید اعتماد به نفس داشته باشی ، چه جوری اصلا مادر شوهرت روش شده و از همه مهمتر چه جوری بهشون رو دادی که رک و راست مادرشوهرت بگه یکم یاسن رو بزرگ کن 😳، بعدشم تجربه یه من میگه شوهری ک تنوع طلب باشه تو اگر بزرگترین باسن دنیا رو هم داشته باشی بازم میره سراغ یکی دیگه ، رو خودت کار کن ، اینستا خیلی خوبیا داره اما بدیاش هم همین چیزاس که اینقدر توش زندگی های لاکچری و زنان و مردان .... ادم میبینه که ملا اعتماد به نفس رو از ادم میبره ، من جنبه اش رو نداشتم دیدیم داره زندگی مو همین اینستا نابود میکنه حذفش کردم و الان خییلی راحتم اولاش خیلی سخت بود الان خییلی راحت و خوشحالم ، در ضمن من باسن که هیچی کلا لاغر هستم اتفاقا شوهرمم اوایل عقد بهم غیر مستقیم میگف باید چاق بشی. و....
تا مدت ها یعد حرفش همش میگفتم من و بدنم رو دوست نداره و ... موثع رابطه همش فکرم درگیر یود ک الان اصلا لذتی میبره یا نه و ... ولی کم کمم فهمیدم من حتی اگر چاق و ... هم باشم اون سمت یکی دیگه میره چون ذاتا تنوع طلب هست و شهوتی