بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
باید اعتماد به نفس داشته باشی ، چه جوری اصلا مادر شوهرت روش شده و از همه مهمتر چه جوری بهشون رو دادی که رک و راست مادرشوهرت بگه یکم یاسن رو بزرگ کن 😳، بعدشم تجربه یه من میگه شوهری ک تنوع طلب باشه تو اگر بزرگترین باسن دنیا رو هم داشته باشی بازم میره سراغ یکی دیگه ، رو خودت کار کن ، اینستا خیلی خوبیا داره اما بدیاش هم همین چیزاس که اینقدر توش زندگی های لاکچری و زنان و مردان .... ادم میبینه که ملا اعتماد به نفس رو از ادم میبره ، من جنبه اش رو نداشتم دیدیم داره زندگی مو همین اینستا نابود میکنه حذفش کردم و الان خییلی راحتم اولاش خیلی سخت بود الان خییلی راحت و خوشحالم ، در ضمن من باسن که هیچی کلا لاغر هستم اتفاقا شوهرمم اوایل عقد بهم غیر مستقیم میگف باید چاق بشی. و....
تا مدت ها یعد حرفش همش میگفتم من و بدنم رو دوست نداره و ... موثع رابطه همش فکرم درگیر یود ک الان اصلا لذتی میبره یا نه و ... ولی کم کمم فهمیدم من حتی اگر چاق و ... هم باشم اون سمت یکی دیگه میره چون ذاتا تنوع طلب هست و شهوتی