2777
2789

بخدا ک زشته 

همش از زنها توقع اندام خوب اخلاق خوب و چهره خوب دارن

مادرشوهرم راست میره چپ میره میگ یکم با سن رو بزرگ کن 

شوهرم امشب میگ چ باسنت کوچیک شدخ 

اندامم خوبه بد نیس ورزش میکنم منتها یکم باسن دارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو تو هم اخلاقت رو خوب کن .پولاتم زیاد کن .ماشینتم فلان مدل بخر :(   عین اینستا

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بگو تو هم اخلاقت رو خوب کن .پولاتم زیاد کن .ماشینتم فلان مدل بخر :(   عین اینستا

اونونمیگ ک از رو اینستا ایناس 

منظورم اینا همش تبلیغات بده !

جدیدا دقت کردم هی میخاد بهم بفهمونه باسنم کوچیکه یا سینه هام آویزونه 

منم آدم ب شدت حساس

زن باید اعتمادبنفس داشته باشه و خودشو قبول داشته باشه تامامممم

کاششش داشتم همیشه خیلیا از اندامم تعریف میکنن من همیشه بدترین رو میبینم 

ب مادر شوهرم میگم پیش شوهرم از من ایراد نگیر اصلا نمیفخمه

منکه نه خودم دارم و نه شوهرم حالم از فضاش بهم میخوره

بعضی چیزاش سرگرمیه خوبه 

ولی شوهرش رو در اوردن همش میگن مرد باید فلان باشه زن باید فلان باشه 

مردی ک اینجوری نباشه کنسله و...

خلاصه با روح روان آدم بازی میکنه

باید اعتماد به نفس داشته باشی ، چه جوری اصلا مادر شوهرت روش شده و از همه مهمتر چه جوری بهشون رو دادی که رک و راست مادرشوهرت بگه  یکم یاسن رو بزرگ کن 😳، بعدشم تجربه یه من میگه شوهری ک تنوع طلب باشه تو اگر بزرگترین باسن دنیا رو هم داشته باشی بازم میره سراغ یکی دیگه ، رو خودت کار کن ، اینستا خیلی خوبیا داره اما بدیاش هم همین چیزاس که اینقدر توش زندگی های لاکچری و زنان و مردان .... ادم میبینه که ملا اعتماد به نفس رو از ادم میبره ، من جنبه اش رو نداشتم دیدیم داره زندگی مو همین اینستا نابود می‌کنه حذفش کردم و الان خییلی راحتم  اولاش خیلی سخت بود الان خییلی راحت و خوشحالم ، در ضمن من باسن که هیچی کلا لاغر هستم اتفاقا شوهرمم اوایل عقد بهم غیر مستقیم میگف باید چاق بشی. و....

تا مدت ها یعد حرفش همش میگفتم من و بدنم رو دوست نداره و ... موثع رابطه همش فکرم درگیر یود ک الان اصلا لذتی میبره یا نه و ... ولی کم کمم فهمیدم من حتی اگر چاق و ... هم باشم اون سمت یکی دیگه میره چون ذاتا تنوع طلب هست و شهوتی