2777
2789
عنوان

ریز مکالمات همسرمو از ایرانسل من دراوردم ی لحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 4957 بازدید | 68 پست
مردها چه مرگشونه آخه 🤬😡

مردها که ذاتن عوضین اون هیچ.....زنای شوهردار چرا اینقد بی حیا شدن....لعنتیای آشغال 

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردها که ذاتن عوضین اون هیچ.....زنای شوهردار چرا اینقد بی حیا شدن....لعنتیای آشغال  

چون ازمرداعوضی ترشدن متاسفانه

مردم این زمانه بره راباگرگ میخورند، گریه راباچوپان می کنند!!!!!
دقیقاااا حالم بدشد نفهمیدم باید چیکار کنم.خاک توسرم....

خاک تو سر شوهرت...چرا خاک تو سر تو عزیزم 

درهرصورت مقصره،چه خیانت کرده باشه چه نکرده باشه

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

آقا هستم  من  نمي تونم دقيق قضاوت كنم ولي الان زن شوهردار خراب زياده نميشه گفت شوهر داره ...

اهان....نمیدونم شوهرم در رابطه با کارش با خیلیا تماس داره ولی خب پیامک اونم چن روز پشت سر هم از صبح تا شب عجیبه....

حاشا کرد گفت نممیشناسه زنه هم انگاررر بچه داره عکسش پروفایل بود

شغل همسرنون چیخ شاید به واسطه شغلش پیامی دادن بهم به عنوان مشتری والان خب حضورذهن نداره  درهرصورت هوشیارباش اما بروزنده بهش شک داری 

مردم این زمانه بره راباگرگ میخورند، گریه راباچوپان می کنند!!!!!
امان از مطلع شدن خوش خبر ترین خبر دنیا بی خبریه ....حالاکه دنبالش رفتی ویچیزایی دستگیرت شد عجولانه ح ...

اره بی خبری خوش خبری خیلی اشتبباه کردم الانم از استرس همش دستوو پام یخ میکنه 😔

بنظرت با خط شوهرم پیامک بدم ببیینم جوابش چیهه؟؟

اون خودش اگه خیانتکار باشه صدتا خط داره پس با خط خودش نمیشه میفهمه

به هر چيزی که مي‌بينى زود اعتماد نكن، حتى نمك هم دقيقا شبيه شكره🌑🫧 ‌

عزیزم حق داری منم این اتفاق برام افتاده ،،،اولین بارش بود یا بهش شک داشتی؟؟؟؟باید زیر نظرش میگرفتی ک ...

ن کلا مششکوک نیس گوشیش همیشه دستمه یا ایستاگرامشم دارم ولی چیززیی ندیدم...