2777
2789
عنوان

ریز مکالمات همسرمو از ایرانسل من دراوردم ی لحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 4956 بازدید | 68 پست
عزیزم چطور ریز مکالماتو درآوردی؟

عزیزم با شماره همسرم ایرانسل من نصب کردم ی قسمتش ریز مکالمات داره میزنی کدی ک ب شماره همسرت میادو میزنی ریز مکالماتش میاد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا؟؟باید چیکار میکردم؟؟؟

وایمیستادی مدرک جمع میکردی الان جفتشون زدن زیرش و از این به بعد زرنگتر رفتار میکنن

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

اره اشتباه کردم خیلی حالم بدشد باید همون لحظه میفهمیدم چی ب چیه دستو پام یخ کرده بود....

میدونم عزیزم خیلی سخته ولی همیشه با عقل عمل کن نه با احساس.. الانم چیزی نشده شماره خانومه رو داری ادرس بگیر با خط ناشناس برو سر وقتش ببین کیه ببین چیه شاید ماجرا چیز دیگه ای باشه... 

به هر چيزی که مي‌بينى زود اعتماد نكن، حتى نمك هم دقيقا شبيه شكره🌑🫧 ‌

امان از مطلع شدن خوش خبر ترین خبر دنیا بی خبریه ....حالاکه دنبالش رفتی ویچیزایی دستگیرت شد عجولانه حداقل برخوردنمیکردی تامدرک بیشتری جمع کنی

مردم این زمانه بره راباگرگ میخورند، گریه راباچوپان می کنند!!!!!
عزیزم با شماره همسرم ایرانسل من نصب کردم ی قسمتش ریز مکالمات داره میزنی کدی ک ب شماره همسرت میادو می ...

اره دارش ،برم بزنم 😄مرسی گلی😘

سعی کن با حرفات حال بقیه رو خوب کنی اونوقت میبینی حال خودتم‌خوب میشه ❤
ولی همسرت زده زیرش مشکوکه میتونست بگه چه میدونم همکارمه یا مغازه دار پول براش زدم نمیدونم یه همچین چ ...

اره دققیقا دست پیشو گرفته....منم عجولانه عمل کردم نمیدونم الان چیکار کنم

چیکار باید میکردم؟؟حالم خیلی بد شد عزیزم نفهمیدم چیی درسته چی غلط

عزیزم حق داری منم این اتفاق برام افتاده ،،،اولین بارش بود یا بهش شک داشتی؟؟؟؟باید زیر نظرش میگرفتی که مدرک مطمئن بهش ارائه بدی تا نتونه منکر بشه به خانومه میگفتی همسرم بهتون پیام داده علتش چیه یه همچین چیزی