تقریبا یک ماهه ک باهم سردیم هیچ رابطه ایی هم نداریم من نصفه شب رفتم ایرانسل من با شمارره همسرم ریز مکالماتشو دراوردم با یه شماره ایی چن روز پیش بهم همش پیام دادن شماره رو بررداشتم زنگ زدم دیدم ی خانومه صداش سن بالا میخورد گفتم شمارتون تو گوشی همسرمه گف من شوهر دارمو فلانو میخای ادرس بده بیام شناسنامم بیارم ک من گفتم اوکی و قط کردم ب شوهرمم گفتم زد زیرش...بنظرتون چیکار کنم؟؟قطعا نمیشه کسیو نشناختو این همه پشت سرهم بهش پیام داد اونم چند روز ولی این اواخر شمارش نبود دیگ....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره اشتباه کردم خیلی حالم بدشد باید همون لحظه میفهمیدم چی ب چیه دستو پام یخ کرده بود....
میدونم عزیزم خیلی سخته ولی همیشه با عقل عمل کن نه با احساس.. الانم چیزی نشده شماره خانومه رو داری ادرس بگیر با خط ناشناس برو سر وقتش ببین کیه ببین چیه شاید ماجرا چیز دیگه ای باشه...
به هر چيزی که ميبينى زود اعتماد نكن، حتى نمك هم دقيقا شبيه شكره🌑🫧
ولی همسرت زده زیرش مشکوکه میتونست بگه چه میدونم همکارمه یا مغازه دار پول براش زدم نمیدونم یه همچین چیزی🤔🤔🤔معمولا هم مردا میگن دوستم با گوشی من پیام داده😖
چیکار باید میکردم؟؟حالم خیلی بد شد عزیزم نفهمیدم چیی درسته چی غلط
عزیزم حق داری منم این اتفاق برام افتاده ،،،اولین بارش بود یا بهش شک داشتی؟؟؟؟باید زیر نظرش میگرفتی که مدرک مطمئن بهش ارائه بدی تا نتونه منکر بشه به خانومه میگفتی همسرم بهتون پیام داده علتش چیه یه همچین چیزی