2777
2789

تقریبا یک ماهه ک باهم سردیم هیچ رابطه ایی هم نداریم من نصفه شب رفتم ایرانسل من با شمارره همسرم ریز مکالماتشو دراوردم با یه شماره ایی چن روز پیش بهم همش پیام دادن شماره رو بررداشتم زنگ زدم دیدم ی خانومه صداش سن بالا میخورد گفتم شمارتون تو گوشی همسرمه گف من شوهر دارمو فلانو میخای ادرس بده بیام شناسنامم بیارم ک من گفتم اوکی و قط کردم ب شوهرمم گفتم زد زیرش...بنظرتون چیکار کنم؟؟قطعا نمیشه کسیو نشناختو این همه پشت سرهم بهش پیام داد اونم چند روز ولی این اواخر شمارش نبود دیگ....

اشتباه کردی

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اشتباه کردی لو دادی .... باید ی مدت زیر نظرش میگرفتی 

معلومه میزنن زیرش 

الان هم که دیگه کاملا شوهرت با احتیاط عمل می‌کنه و نمی‌ذاره تو بفهمی 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
نباید به شوهرت میگفتی خودت ته توی قضیه رو در میاوردی میگفتی شناسنامشو میاره خودت ببینی.. 

اره اشتباه کردم خیلی حالم بدشد باید همون لحظه میفهمیدم چی ب چیه دستو پام یخ کرده بود....

شاید کاری بوده

نباید زود به روشون میاوردی

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا بابت همه اون لحظه هایی که ازت ناامید بودم و فکر کردم حواست بهم نیست، ولی بود..ممنونم ازت💖حالا که تا اینجا اومدی واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست گل گلی🌸💕😘اللهم صلی علی محمد و آل محمد🥲💗🎀خدایا شکرت😍پنجم خرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و ازمایش مثبت شد🥰سی و یک خرداد صدای قلب کوچولوتُ شنیدم مامانی🤰🏻💖خدا جونم دامن همه چشم انتظار ها رو سبز کن🌷💚الهی آمین✨