2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غذا نخوره بهتر از اینه ک مغزش آسیب ببینه.. 

اگر توانستید به مگس ها بفهمانید که گل از زباله  بهتر است، می توانید به خائنین ممکلت بفهمانید کشور، از ثروت بهتر است...🙌

زیر دو سال ممنوعه تی وی موبایل و ...  شنیدم ولی نمیدونم چیکار کنی

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
بله من دادم به دخترم الانم به پسرم با بازی و سرگرمی غذا میدم چاره ای ندارم نمیخوره خب 

والا میگن دچار مشکلات ذهنی میشن.کند ذهن میشن.

نمیدونم میرم اینستا همش استرس میگیرم بابت این موضوع

خدایا شکرت

عزیزم با مشاور و یه رفتار درمان برای بچه مشورت کن چون برای بچه زیر سه سال تی وی و گوشی بخاطر تصاویر حرکات سریع دارن و مغز بچه هنوز کامل نشده براش بده

مشورت کردن با یه ادم ک از این چیزا خوب شر در میاره بد نیس

خب بچه از رشد عقب میمونه‌.شما چجوری غذا دادین؟ برای ۳وعده غذای اصلیش تقریبا ربع ساعت در هر وعده تی ...

خوب انقد کم ک ضرری نداره.. 

اسباب بازی ک دوس داره بده بهش تا باهاش ور بره

اگر توانستید به مگس ها بفهمانید که گل از زباله  بهتر است، می توانید به خائنین ممکلت بفهمانید کشور، از ثروت بهتر است...🙌
والا میگن دچار مشکلات ذهنی میشن.کند ذهن میشن. نمیدونم میرم اینستا همش استرس میگیرم بابت این موضوع

والا من پسرم خالم یکسره جلو تی وی پیام بازرگانی میدید الانم نه تنها کند ذهن نیست که نخبه هم هست  و شریف درس میخونه

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
والا من پسرم خالم یکسره جلو تی وی پیام بازرگانی میدید الانم نه تنها کند ذهن نیست که نخبه هم هست &nbs ...

والا اطراف خودمم همینطور ولی اینستا آدمو استرسی میکنه.

خیلی سرگرمش میکنم ولی باز تا تی وی نباشه راحت نمیخوره.

گاهی بدون تی وی یکساعت منو برای ۱۰تا قاشق درگیر میکنه

خدایا شکرت

والا من درستو غلطشو نمیدونم ولی یه مادر چاره ای نداره وقتی بچه بدغذا داره دختر من ۶ سالشه  از اولش با کارتون و بازی بهش غذا دادم و عادت کرده حتی الانم غذا یا چیزی بخوره باید کارتون ببینه ولی هیچ مشکلی نداره زودتر هم به حرف زدن افتاد ما ترکیم و دخترم فارسی رو کاملا بلده و حرف میزنه به لطف تی وی

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤