بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
زیر دو سال ممنوعه تی وی موبایل و ... شنیدم ولی نمیدونم چیکار کنی
🍀🍀🍀🍀🍀 یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد 😔😔 ♡این نیز بگذرد♡
والا میگن دچار مشکلات ذهنی میشن.کند ذهن میشن. نمیدونم میرم اینستا همش استرس میگیرم بابت این موضوع
والا من پسرم خالم یکسره جلو تی وی پیام بازرگانی میدید الانم نه تنها کند ذهن نیست که نخبه هم هست و شریف درس میخونه
دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤
والا من درستو غلطشو نمیدونم ولی یه مادر چاره ای نداره وقتی بچه بدغذا داره دختر من ۶ سالشه از اولش با کارتون و بازی بهش غذا دادم و عادت کرده حتی الانم غذا یا چیزی بخوره باید کارتون ببینه ولی هیچ مشکلی نداره زودتر هم به حرف زدن افتاد ما ترکیم و دخترم فارسی رو کاملا بلده و حرف میزنه به لطف تی وی