یک قطعه طلا با وزن ۲/۵۰۰ که ۴۱۷۰۰۰ اجرت داشته چقدر میشه ؟ هر گرم ۲۳۱۸۰۰۰
فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دوستان نقاشیها ربطی به موضوع تاپیک ندارن جریان طلا حل شد ممنون از نظراتتون
فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦
منم سه شب پیش ۲۶۰۰ گرم طلا خریدم شد۷۱۰۰ دیگه نمیدونم چجور حساب کرد
برا منم سوال بود چون با حساب خودم باید زیر ۶۵۰۰ میشد ، به این نتیجه رسیدم اصلا طلا وزن پایین خرید نو به صرفه نیست فقط مستعمل 🖐️
شما که میدونی ما خانوما عشق طلاییم باید عنوانو یه چیز دیگه میزدی نیایم😂😂
اونروز که تاپیک زدم یک نفر هم نظر نداد 😂😂 الان مثلا اومدیم مخفیانه یک حرکت بزنیم خودم هنگ کردم 😂😂😂