2777
2789
عنوان

جایی نمیرم که کسی خونم نیاد

1227 بازدید | 37 پست

اصلا دوس ندارم کسی بیاد خونم، نمیدونم چرا اینجوری شدم، قبلن خیلی خوب بودم، حتی جوری شده، دوس ندارم جایی برم که کسی نیاد،به نظرتون افسردگی دارم یا دل کوچیکم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا منم همینم انقد زندگی های الان پرچالش شده که ادم حوصله ی خانواده خودشو به زور داره چه برسه به بقیه

عاشق زندگی با همه اتفاقای خوب و بدش🥰امید،عشق و ایمان اساس زندگی منه
شاید وسواس داری بخاطر ریخت و پاشه یا شرایط مالیت خوب نیست خودت بهتر میدونی

چند سال پیش به خاطر ریخت و پاش اطرافم بود، همیشه هراس مهمون داشتم، ولی الان اصلا دلم نمیخواد کسی بیاد

منم دقیقا مثل شما شدم جدیدا 

فقطم برای بعضی افراد ک میان از همه چی ایراد میگیرن اونایی رو ک میدونم کاری ندارن خوشحال میشم بیان خونم 

اقایون درخواست ندن❌❌کسانی ک شخصیت ندارن ریپ نزنن❌❌کسانی ک هنوز تو بچگیشون موندن هم ریپ نزنن❌❌
استرس اومدن مهمون؟ 

نه هرکی دعوت کنه شوهرم نمیاد منم میرم استرس دارم همه میگن شوهرت کو و.....دعوتم نمیکنم چون باز استرس رفتار شوهرمو دارم .

هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!
چرا خب؟دلیلت چیه

نمیدونم، قبلا اینجوری نبودم، دور همی میرفتم، ولی الان چند روز پیش دوستم دور همی داشت، بعدش میخواستن بیان خونه من، واسه اینکه نیان، مهمونی رو نرفتم