2777
2789
عنوان

از کجا بفهمم طلسم شدم یا نه؟

3317 بازدید | 14 پست

حتما باید پیش دعانویس برم ؟

تاحالا پیش هیچ دعانویسی نرفتم ینی اعتقاد نداشتم

ولی مدتیه فهمیدم واقعا خرافات نیست

همه ی موقعیتای خوب ازدواجم الکی از دس میره با هیشکی نمیتونم مچ شم

اینم بگم که یه خواستگار سمج داشتم که خونوادتن کلا تو این کاران به چن نفر دیگم شک دارم که برام دعا گرفته باشن

برای شما یا اطرافیانتون پیش اومده؟چیکار کردین؟

هر زن یک سرزمین است...آداب و رسوم خودش را دارد

۴۵روز بقره تو خونه پخش کن

تضمینی

دنبال دعا نویسم نرو

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره تا دلت بخواد هست طلسم مرگ براي پدرم زده بودن باطل كرد 

به حدي اسيب خورديم كه با گوشت و پوست و استخون باور دارم 

سركتاب برات بايد بزنه ادم كار درست بگه بهت 

من مميشناسم ولي نميدونم كار ميكنه يا نه سر پدرم اشنا شديم

اره تا دلت بخواد هست طلسم مرگ براي پدرم زده بودن باطل كرد  به حدي اسيب خورديم كه با گوشت و پوس ...

وای چقدر پست و وقیح بودن که همچین کاری کردن فهمیدین کار کی بوده؟

میشه شمارشو بدین

برای کدوم استان هستی؟؟؟من ۲۸ سالم شده بود هر چی خواستگار میومد نمیشد در ظاهر خیلی خوششون میومد ولی میرفتن و دیگه نمیومدن ...رفتم دعا نویس گفت یه زن اطرافیانت برات دعا گرفته از دور دل می‌بری از جلو زهله ...دیگه ۵ تا دعا نوشت رفتم پوست آهو خریدم و اینا بخدا باورت نمیشه تا پنج شنبه بعد خواستگار اومد برام و هفته بعد عقد کردم الآنم ۱۰ سال از ازدواجم میگذره

برای کدوم استان هستی؟؟؟من ۲۸ سالم شده بود هر چی خواستگار میومد نمیشد در ظاهر خیلی خوششون میومد ولی م ...

کهگلویه

خوشبخت باشی الهی از ازدواجت راضی هستی؟

سلام دوستان. ۷ماه پیش شوهرم با دوست زنش در ارتباط بودن از طریق گوشی تا اینکه متوجه میشیم خلاصه به دلایلی هم شوهر اون و هم من کنار اومدیم و دارم زندگی میکنم ولی اصلا دیگ اعتمادی ندارم همش این چند ماه بین مون دعوا بوده اصلا حالم خوب نیس ارامش روحی ندارم همش نگرانم ک نکنه باز باهم در ارتباط باشن شوهرمم خیلی تلاش میکنه ک بهم بفهمونه هیچ ارتباطی نیس همه چیز تموم شده ولی من خیلی شکاکم فک میکنم داره دروغ میگه به هر کارش شک میکنم مثلا تو خودشه یا خوشحاله یا نارحته شک میکنم حتما یه چیزی شده رفته تو لاک یا.... اصلا نمیتونم خودمو قانع کنم دلم اروم نمیگیره واقعا خودمم اذیت میشم نمیدونم چکار کنم قبلا خیلی برای هم مهم بودیم کنار هم خوش بودیم ک بقیه حسرت زندگی مو میخوردن یهویی همه چیز نابود شد یعنی ممکنه اون زن طلسم یا دعامون کرده باشه؟؟   راهنماییم کنید ممنونم