یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
باور کن انقد زیادن ک یادم رفتن فقط یادمه ک مثلا فلانی ی حرف بد زد بهم
منم اصلا یادم نمیمونه حتی گاهی بچه ها اینجا سوال میکنن درمورد دعوا ها با همسر، یادم میاد دعوا کردیم ولی هرچقدر فکر کنم یادم نمیاد سرچی بود اصلا؟ حتی اخرین دعوا روهم همینطوره...
فکر میکنم یه ویژگی خوبه...
#ملی_گرا 💚🌱 آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍 #درتکاپوی_آفرینش_دوباره خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم... (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
اینی که میگم برای ۱۵ سال پیشه کسی رو دوست داشتم بنا به دلایلی رابطمون بهم خورد و بحث و.... پیش اومد پدرم راننده بود برگشت بهم گفت برو بابا با اون پدر حمالت حمالی دیگرانو میکنه هیچوووووووقت یادم نمیره
هنرمند و نقاشم🎨🖌️ لر بختیاری هستمم😍❤️ با تمام وجودم تمام اقوام ایرانی را دوست دارم و احترام بسیار قائل هستم💖 اگه اینجا رو دیدی برای اولین خاسته و ارزوی خودت ک الان تو ذهنته دعا کن و همینطور برای Me🥲🤍عاشق کتابم بهم کتاب معرفی کنید🤗❤مهربون باشیم🌄 اگه سوال هنری داشتید بپرسید☺️💝 اینو بدون تو فوق العاده ای🤩
مادرشوهرم گفت تو پسرمو ازم دزدیدی.بخدا ازدواجمون سنتی بود
حالا شوهرم میگه بهترین ادم تو زندگیمی
مادرشوهرم میگه تو بهترین عروسی
فازشون چیه واقعا؟
فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
از نظر من هر کسی یجوره و این دنیا رو قشنگ میکنن🙂❤️
هنرمند و نقاشم🎨🖌️ لر بختیاری هستمم😍❤️ با تمام وجودم تمام اقوام ایرانی را دوست دارم و احترام بسیار قائل هستم💖 اگه اینجا رو دیدی برای اولین خاسته و ارزوی خودت ک الان تو ذهنته دعا کن و همینطور برای Me🥲🤍عاشق کتابم بهم کتاب معرفی کنید🤗❤مهربون باشیم🌄 اگه سوال هنری داشتید بپرسید☺️💝 اینو بدون تو فوق العاده ای🤩
تمااااام حرفای مثلاااا مادرم از وقتی که خودمو شناختم تا الان که ۲۸ سالمه
به جون بابام اغراق نمیکنم.تمام حرفاش حتی حرفای عادی فقط توش تحقیر و تمسخر و نیش و کنایه و غر و مقایسه و فحش بوده.تمام عمر به روانم تجاوز کرده و دست بردارم نیست.
منفور ترین آدم جهانه واسم.با تمام وجود ازش بیزارم.روزی که بمیره روز نفسِ راحت کشیدنمه