2777
2789

آدمی که تو چشم همه محترم و دوست داشتنی جذابه به نظرتون چه سیاستی تو رفتار کردارش داشته که این چارچوب رو برای خودش تو هر محیطی که میره میسازه و بقیه رو عاشق خودش میکنه؟ 

آدم اینجوری تو اطرافیانتون دیدین؟ بیایدن بگین چکار میکنن دوست داشتنی میشن 

همیشه سعی کن یه دلیل برای خوشحال بودن پیدا کنی حتی اگر کوچیک یا کم اهمیت باشه ، همین که باعث شده برای چند لحظه خوشحال باشی کافیه.

اگر یه ادمی رو همه دوست داشتن، از اون ادم باید ترسید. چون اون آدم به همه ی سبک ها و شکل ها، باب میل هر جماعتی رفتار می‌کنه و خود واقعیش نیست‌ 

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جلوی زبونش میگیره و فکر نکرده نه حرفی میزنه و نه کاری انجام میده..... سرش به کار خودش هست 

خب این که میشه درونگرا

همیشه سعی کن یه دلیل برای خوشحال بودن پیدا کنی حتی اگر کوچیک یا کم اهمیت باشه ، همین که باعث شده برای چند لحظه خوشحال باشی کافیه.

والا چند تا دوست دارم که همه عاشقشون هستن سیاست که ندارن اتفاقا خیلی مهربونن ولی با اعتماد به نفس با همه هم بگو بخند میکنه و شوخی میکنه باعث شده همیشه اطرافیان ازشون خوششون بیاد و تعریف کنن

من دوست دارم خودم عاشق خو‌دم باشم اگر این اتفاق بیوفته همه دنیا ازم متنفر باشن هم برام مهم نیست 

ولی الان حالم از خودم به هم میخوره اصلا اونی که دوست دارم باشم نیستم نظر مردم هم باد هواست 

اگر یه ادمی رو همه دوست داشتن، از اون ادم باید ترسید. چون اون آدم به همه ی سبک ها و شکل ها رفت ...

نه مثلا حس مثبت زیادی داره سریع دوست یا خواستگار پیدا میکنه بقیه تحسینش میکنن

والا چند تا دوست دارم که همه عاشقشون هستن سیاست که ندارن اتفاقا خیلی مهربونن ولی با اعتماد به نفس با ...

خب این خطرناکه باعث میشه سوارت بشن حدشونو رد کنن

اگر یه ادمی رو همه دوست داشتن، از اون ادم باید ترسید. چون اون آدم به همه ی سبک ها و شکل ها، با ...

دیدم همچین آدمی رو 

اینا از پشت خنجر میزنن از همه بدترن صد رحمت به اونی که زبون مار داره و نیش و کنایه میزنه و شمشیرو از رو بسته 

اینا یه جوری غافلگیرت میکنن و یه جوری ضربه میزنن تا چند وقت گیج و منگیم که از کجا خوردیم و چرا ؟ 

نه مثلا حس مثبت زیادی داره سریع دوست یا خواستگار پیدا میکنه بقیه تحسینش میکنن

خب اینی مه گفتم درمورد همین تحسین و ... هست.

اما برای خواستگار ، بنظرم لازم نیست آدم جاذب هر فردی باشه. چون اگر صد تا پسر گزینه ازدواج باشن، نهایتا ده تا از اونا برگه ی قبولی میگیرن. اینکه اکبر و اصغر و .. همه خواستگار بشن، بازم نشون میده یجوری طرف رفتار میکنه که هیشکی از تورش در نره‌ ، مگر اینکه ثروت زیادی یا موقعیت و مقام اجتماعیش سطح بالا باشه. 

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

دیدم همچین آدمی رو  اینا از پشت خنجر میزنن از همه بدترن صد رحمت به اونی که زبون مار داره و نیش ...

اخه اینو میگیم ولی باز تو عمل همه با اونی که خودش نیست ولی زبونش شیرینه بهترن

دیدم همچین آدمی رو  اینا از پشت خنجر میزنن از همه بدترن صد رحمت به اونی که زبون مار داره و نیش ...

دقیقا، چون اصلا شخصیتشون شناخته نشده و نمیشه حرکت بعدیشونو حدس زد. 

اتفاقا ما دقیقا ی اینجوری تو نزدیکانمون داریم با اینکه کوچکترین زیبایی ظاهری از هر لحاظ نداره پولدار ...

خوش اخلاق بودن همیشگی خیلی سخته اخه😂

راستش رو بخوای همیشه همه تورو دوست ندارن بنظرم دنبال تایید دیگران نباش خودت درست باش آدمای درست ه ...

آدمای درست طرفدار ندارن محبوب نیستن خیلی ادمای خیلی خوب و درست بودن که یه دوره ای خیلی تنها موندن و دیگران تنهاشون گذاشتن مردم اکثر مواقع ظاهر بین بودن و زبون باز ها و فریبکارها و دروغگو ها موفق تر و محبوب تر بودن