2777
2789
عنوان

چجوری بعضی آدما رو همه دوست دارن و تعریفشونو میکنن🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 19 پست
خودم  کلا هیچ سیاستی ندارم  ادا اصول ندارم کلاس الکی نمیزارم  و با هرکسی صمیمی و خ ...

بعد بقیه وقتی هستی حس خوبی دارن دوست دارن؟ 

همیشه سعی کن یه دلیل برای خوشحال بودن پیدا کنی حتی اگر کوچیک یا کم اهمیت باشه ، همین که باعث شده برای چند لحظه خوشحال باشی کافیه.

اکثرا نظرات مخالف نمیگن.

تعریف تمجید از بقیه،میکنن

زیاد زبون میریزن.

برای کسی دلسوزی نمیکنن.

من خودم برای دوستم دلسوزانه نصیحت کردم دشمنم شد.

کسایی که می‌خوان ختم سریع قرآن انجام بدهند از روخوانی تحدیر استفاده کنن.یا برنامه رو خوانی قرآن تحدیر نصب کنن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدمای درست طرفدار ندارن محبوب نیستن خیلی ادمای خیلی خوب و درست بودن که یه دوره ای خیلی تنها موندن و ...

دقیقا هر چی بیشتر خودتی تنهاتری بخصوص تو خانما ها باز آقایون بهترن

همیشه سعی کن یه دلیل برای خوشحال بودن پیدا کنی حتی اگر کوچیک یا کم اهمیت باشه ، همین که باعث شده برای چند لحظه خوشحال باشی کافیه.
دقیقا هر چی بیشتر خودتی تنهاتری بخصوص تو خانما ها باز آقایون بهترن

ولی خیلی احساس خوبی به خود آدم میده اینکه به خاطر خوشایند دیگران از اصولت کوتاه نیای و قوی و تنها جلو همه شون وایسی این حس خوب به همه چی می ارزه این که آدم از خودش راضی باشه و به خودش افتخار کنه

ولی خیلی احساس خوبی به خود آدم میده اینکه به خاطر خوشایند دیگران از اصولت کوتاه نیای و قوی و تنها جل ...

تنهایی سخته خواهر 😑