2777
2789
عنوان

هرچه دل تنگت میخواهد بگو...

29 بازدید | 30 پست
گاهی گمان نمیکنی و میشود.گاهی نمیشود که نمیشود.گاهی هزار دعا بی اجابت است،گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود.گاهی گدای گدایی و بخت یار نیست.گاهی تمام شهر گدای تو میشود...
میشه که بشه؟؟؟
دلم میخواس این عید واسه نی نیم خرید میکردم...خدایا خسته شدم از انتظار از حرف و نگاه مردم...
وقتی میگویم التماس دعا یعنی دیگر از دست خودم کاری بر نمی آید یعنی بریده و خسته ام....خدایا بحق نا امیدی آقا ابوالفضل و بحق دلشکستگی امام حسین بزار انتظارم تموم بشه به منم یه نی نی ناز بده...اگه چشمت ب امضام خورد التماس دعا ... اگه این اسمش بهاره و قراره ک از تو خبری برام نیاره نمیخوامش..اگه این اسمش بهاره و قرار ه بیشتر از ابرای اون دوتا چشم من بباره نمیییخوامش...عید و بی تو نمیخوام ..رختای نو نمیخوام..سال تحویل ک هیچ ..دنیارو بی تو نمیخوام...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم میخواس دیگه امسال، سال آخر این مجردی طولانی می بود و خدا همسری صالح و مهربون بهم میداد
يا وَصِيَّ الْحَسَنِ وَالْخَلَفَ الْحُجَّةَ اَيُّهَا الْقائِمُ الْمُنْتَظَرُ الْمَهْدِىُّ يَا بْنَ رَسُولِ اللهِ يا حُجَّةَ اللهِ عَلى خَلْقِهِ  يا سَيِّدَنا وَمَوْلانا اِنّا تَوَجَّهْنا وَاسْتَشْفَعْنا وَتَوَسَّلْنا بِكَ اِلَى اللهِ وَقَدَّمْناكَ بَيْنَ يَدَيْ حاجاتِنا يا وَجيهاً عِنْدَ اللهِ اِشْفَعْ لَنا عِنْدَ اللهِ
دوسان چراخودتدند اسیر این دکترامیکنید.طب اسلامی امتحان کنید یه دستور 14 روزه هست برای بارداری ازایت الله تبریزیان.هم خانم هم اقا انجام بدن....به خدا اینچیزابهتره تااون دکترهای هیچی نفهم.

خدا کافیست 

دلم میخواس دیگه این عید، با آقای مهربون خودم میرفتم عید دیدنی پیداش نشد، منم دل و دماغ مهمونی رفتن ندارم
يا وَصِيَّ الْحَسَنِ وَالْخَلَفَ الْحُجَّةَ اَيُّهَا الْقائِمُ الْمُنْتَظَرُ الْمَهْدِىُّ يَا بْنَ رَسُولِ اللهِ يا حُجَّةَ اللهِ عَلى خَلْقِهِ  يا سَيِّدَنا وَمَوْلانا اِنّا تَوَجَّهْنا وَاسْتَشْفَعْنا وَتَوَسَّلْنا بِكَ اِلَى اللهِ وَقَدَّمْناكَ بَيْنَ يَدَيْ حاجاتِنا يا وَجيهاً عِنْدَ اللهِ اِشْفَعْ لَنا عِنْدَ اللهِ
شهرزاد جون، سالهاست از امام رضا خواستم عاجزانه اما دریغ از یک نگاه امام رضا دمنو دست خالی برمیگردونه هر بارکه میرم زیارتش