2777
2789

کسی جدیدا همسرش اونجا ازمایش داده؟؟ دقیق هستن؟؟ میگن باید تو مراکز ناباروری انجام بشه که دقیق باشه و صارم هم فکر میکنم جزوشون باشه.

اگر کسی تجربه ای داره ممنون میشم بگه

من برای کارهای دیگه رفتم کلا بیمارستان خوبی هست حتما آزمایش اسپرمش خوبه چون مرکز ناباروری هست

منم واسه تزریق اهن اونجا میرفتم خیلی خوب بودن

پیامبران اشغال بود و خیلی گرونتر بود

ایشالله صارم خوب باشه چون به خونمون نزدیکه و شوهرم رو نمیتونم راضی کنم بیاد جای دیگه چون تنبله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم واسه تزریق اهن اونجا میرفتم خیلی خوب بودن پیامبران اشغال بود و خیلی گرونتر بود ایشالله صارم خو ...

من برای زایمانم هم دوست داشتم برم صارم مثل هتل میمونه منتهی با بیمه ما قرار داد نداشت آزاد هزینش زیاد میشه

من برای زایمانم هم دوست داشتم برم صارم مثل هتل میمونه منتهی با بیمه ما قرار داد نداشت آزاد هزینش زیا ...

والله یکی بد میکه یکی خوب میکه

وگرنه منم بدم نمیاد کلا برم صارم چون خیلی نزدیکه