2777
2789

دخترم از یک سالگی وزن نگرفته با اینکه غذاش خوبه خوش اشتهاس الان یک سال و نیمه شه 

تالاسمی مینور داره قطره فولیمکس میخوره 

چی بدم که وزن بگیره یعنی به خاطر مینور بودنه که وزن نمیگیره 

بچه های تالاسمی کمبود وزن دارن؟؟

عزیز تالاسمی مینور صفته، ماژور بیماری جدیه

بعیده بخاطر مینور بودنش باشه

وقتی جواب نمیدم فقط و فقط یه دلیل داره اونم اینه که ارزش صرف وقت نداشتی، وگرنه یا لایکت میکنم یا هروقت آنلاین شدم جواب میدم

نه ربطی به مینور بودن نداره

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تالاسمی همون کم خونیه 

بهش اهن و اسید فولیک بده واسه چاقی هم خوبه من یادمه خیلی بچه بودم ممانم تو اب حل میکرد باقاشق بهم میداد منم مینور ۲۵ درصدیم 

من خودمو ادم قوی میدونم چون...‌‌‌‌...‌بقیشو تو بگو ..‌‌‌.......دیدی قوی هستی 😊😊😊 پس تحت هرشرایطی ادامه بده فقط ادامه ......‌
عزیز تالاسمی مینور صفته، ماژور بیماری جدیه بعیده بخاطر مینور بودنش باشه

میدونم دکترشم گفت نگرانی نداره 

ولی نمیدونم چرا وزن نمیگره همش میگم نکنه به خاطر مینور بودنشه

میدونم دکترشم گفت نگرانی نداره  ولی نمیدونم چرا وزن نمیگره همش میگم نکنه به خاطر مینور بودنشه

اسید فولیک بده هم خونسازه هم افزایش اشتها میده

من خودمو ادم قوی میدونم چون...‌‌‌‌...‌بقیشو تو بگو ..‌‌‌.......دیدی قوی هستی 😊😊😊 پس تحت هرشرایطی ادامه بده فقط ادامه ......‌
تالاسمی همون کم خونیه  بهش اهن و اسید فولیک بده واسه چاقی هم خوبه من یادمه خیلی بچه بودم ممانم ...

فولیمکس همون فولیک اسیده که میدمش اهنم لیپوزفر میدم تا دوسالگی خیلی کند روند وزنگیریش 

میدونم دکترشم گفت نگرانی نداره  ولی نمیدونم چرا وزن نمیگره همش میگم نکنه به خاطر مینور بودنشه

برای وزنش با پزشکش حرف بزن

الکی هم مینور بودن رو تو ذهنش پررنگ و مهم نکن، مینور یکیه مثل ما که صرفا ژن تالاسمی رو حمل میکنه و فقط موقع ازدواج باید دقت کنی با مینور ازدواج نکنه

وقتی جواب نمیدم فقط و فقط یه دلیل داره اونم اینه که ارزش صرف وقت نداشتی، وگرنه یا لایکت میکنم یا هروقت آنلاین شدم جواب میدم
برای وزنش با پزشکش حرف بزن الکی هم مینور بودن رو تو ذهنش پررنگ و مهم نکن، مینور یکیه نثل ما که صرفا ...

دکتر که میگفت کره بزن و نمیدونم تخم مرغ و گوشت و مرغ که ماشالله همه اینا رو میخوره 

بعوم سنی نداره که همش یک سال و نیمه شه من بخوامم بهش بگم مینوری خودش متوجه نمیشه😅

دکتر که میگفت کره بزن و نمیدونم تخم مرغ و گوشت و مرغ که ماشالله همه اینا رو میخوره  بعوم سنی ن ...

نه ولی دهنت عادت میکنه، این بچه هرچی بشه هی میگی بخاطر مینور بودنه

الان بچه‌س ولی به مرور میفهمه