2777
2789
عنوان

خانوما کمک کنید مامانم اذیت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 30 پست
دقیقا ب منم همین حرفارو میزنه ک هیچ میشینه پیش بابامم میکه

مامان منم یهو میزد زیر گریه و میرفت رو مخ بابام اونم کلافه میشد. منم عصبی میشدم زنگ میزدم ب نامزدم دعوا میکردم باهاش. اونم طاقت نیاورد گفت برو پیش همون مامانت. 

شبی ک بهم خورد و وسیله ها رو پس دادیم مامانم انگار نه انگار. همه ش میگفت ول کن یه بهتر!!! همون بهتر ۸ سال طول کشید تا پیدا بشه و من ذوب شدم و زندگیم خراااب خراب شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روزی صدبار گریه میکنه حرص میخوره ک اره خونه قحطی بود تو چرا رفتی طبقه چهارم اصلا درک نداره انگار ط ...

بگو حسرت خیلیاست ک تو این دوره زمونه خونه بخرن والا ب جا اینک خوشحال باشه بگو پولامون رو جمع میکنیم سال بعد خونمون رو عوض  میکنیم الکی بگو تا ناراحت نشه فعلااا چون عروسیته الکی ذهنتو درگیر میکنن

نه‌ بنظرم‌ مامانت‌ یکم‌ اذیت‌ میکنه‌ 

طبقه‌‌آخر‌ خوبه‌که‌ رفتوآمد‌ همسایه‌ ها‌ اذیتت‌ نمیکنه‌.البته‌ اگه‌ آسانسورداشته‌باشید‌ که‌ عالیه‌.بنظرم‌ بشین‌ با‌ بابات‌ صحبت‌ کن‌ که‌ به‌ حرف‌ مامانت‌ گوش‌ نده‌.‌ مستاجری‌ بسیاااار‌ سخت‌ و‌ افتضاحه‌. خونه‌ داشتن‌ خیلی‌ آدمو‌ جلو‌ میندازه‌.

شایدمامامت‌ خیلی‌ بهت‌ وابستس

وخدا‌ باماست‌‌ درآنچه‌ گذشت‌ و‌ آنچه‌ هست‌ و‌ آنچه‌ خواهد‌ آمد‌...

عزیزم عاقل باش ومحترمانه تذکربده حق نداره توزندگی شمادخالت کنه.وگرنه بدبخت میشی اینو بهت خواهرانه گفتم.اگرزندگیتو دوست داری

یا امام زمان(عج) اللهم عجل لولیک الفرج

خاک اون خونه رو سرمه چشات کن

میخایی از صاحب خونه بری مستاجری

به هیچ وجه نذار مامانت دخالت کنه تو زندگیت در جواب بهش بگو شوهرم هر جا باشه منم اونجام

‏زندگی جوری شده که هم تنهایی اذیتِت میکنه، ‏هم حضور آدمای کنارت...

شما خودت باید به خودت کمکی کنی..

بچه هم نیستی

یکبار با جدیت

بگی انتخاب خودم همین بوده

ناراحتی من دور شدم؟ الان پیشتم با هروز گریه داری اذیتم‌ میکنی؟

چه گلی به سرم زدی؟

منو با دل خوش راهی خونه بخت کن

نمیتونی وسایلم جمع کنم زودتر برم اونجا ساکن بشم

💕

نه‌ بنظرم‌ مامانت‌ یکم‌ اذیت‌ میکنه‌  طبقه‌‌آخر‌ خوبه‌که‌ رفتوآمد‌ همسایه‌ ها‌ اذیتت‌ نمیکنه‌. ...

اسانسور داره

هر طبقه دو واحده

یکی دیگ از حرفاش اینه ک همسایه بغلیم کیه چیه

میگه تو چرا باید بری با هرکسی همسایه بشی

خب مگه دست منه؟اونم ادمه

۳نفرن ی پسر راهنمایی دارن

مامانم با هرچیز کار داره

اسانسور داره هر طبقه دو واحده یکی دیگ از حرفاش اینه ک همسایه بغلیم کیه چیه میگه تو چرا باید بری ب ...

خیلیم‌ شرایطط‌ عالیه‌ .‌ زیاد‌ رو‌ حرف‌ مامانت‌ فوکوس‌ نکن‌ .همسایه‌ داشتن‌ مگه‌ دست‌ آدمه؟‌ روستا‌ نیست‌ که‌ همه‌ همدیگه‌ رو‌ تا‌ فیها‌ خالدون‌ بشناسن‌.‌ این‌ دوماهو‌ تحمل‌ کن‌ و‌ اصلا‌ به‌ شوهرت‌ نگو‌ خونه‌ رو‌ بفروشه‌ حیفه

وخدا‌ باماست‌‌ درآنچه‌ گذشت‌ و‌ آنچه‌ هست‌ و‌ آنچه‌ خواهد‌ آمد‌...