2777
2789
عنوان

انتخاب رشته

90 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها 

امیدوارم حالتون خوب باشه 

من دانشجوی مامایی ام

امسالم کار انتخاب رشته انجام میدم 

با هزینه کم اما کامل و جامع 

برای اطلاعات بیشتر تل پیام بدین😍🤍

@matina_admin

گروه مشاوره ماتینا🤍✨️سوالی داشتید در خدمتم🌻🌱
سلام. من رتبه ام با سهمیه 5 درصدشده 3500،رتبه منطقه م شده 10000.با کدوم باید انتخاب رشته کنم؟ 

تو انگار رتبت شده ۵۰۰۰ حدودا

طبق این انتخاب کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا گفتم بتون پنجاه هزار منطقه سه ام مشاور بیسواد اومده میگ پرستاریارو بزن هوشبری نمیدونم چی اونم جز اولویتا اول

چون من بهش گقتم فقط پیرا میخوام با معلمی

حالا میخوام راهنماییم بکنین من فرهنگیانارو اول زدم بعدش بهداشت بزنم ؟ چون پیراهای دیگرو نمیارم .یا نظرتون اینه بمرنه همون پیراها؟ گیج شدمه بخدا

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادی گرگانیه😍درباره گرگان سوال داشتید در خدمتم💜💜

قبلا گفتم بتون پنجاه هزار منطقه سه ام مشاور بیسواد اومده میگ پرستاریارو بزن هوشبری نمیدونم چی اونم ج ...

اولویت خودت پیراست یا فرهنگیان؟ 

اولویت خودت پیراست یا فرهنگیان؟  

اولیت فرهنگیان ها بعدش پیرا

اما من نظرم اینه بهداشت ها باشه و فوریت هیچکدوم نمیشه میدونم اما خب شانس واس اینا بیشتره ولی اون بقبه پیراها مثل پرستاری و هوشبری گقت بنویس

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادی گرگانیه😍درباره گرگان سوال داشتید در خدمتم💜💜

اولیا فرهنگیان ها بعدش پیرا اما من نظرم اینه بهداشت ها باشه و فوریت هیچکدوم نمیشه میدونم اما خب شان ...

ببین تو ۱۵۰ تا اولویت داری 

با توجه به تعداد شهر هایی که میتونی بری پر کن 

فرقی هم نداره مثلا اولویت اولت امکان قبولیت ۴۰ درصد باشه

ببین تو ۱۵۰ تا اولویت داری  با توجه به تعداد شهر هایی که میتونی بری پر کن  فرقی هم نداره ...

کارنامه سبز نیست اولویت ها خیلیی مهم هستن

این مشاوره میگ احتمال قبولیت پنجاه درصده واسه ابتدایی ب نظرتون ورت پرت گفته؟ شهر ما واسه ۳۰ نفر اولویته خوزستانیم منم اولویت هارو زدم فقط چون بقیه مشاور گفت اولویت نیست پس شانس نداری

کارنامه سبز نیست اولویت ها خیلیی مهم هستن این مشاوره میگ احتمال قبولیت پنجاه درصده واسه ابتدایی ب ن ...

نمیگم اولویت مهم نیست 

میگم تو ۱۵۰‌ تا اولویت داری 

باتوجه به علاقت ، شهرت، شرایطتت پر کن همه ۱۵۰ تارو 

به اینم فکر نکن وقتی احتمال قبولیم کمه پس چرا بزنم 

بزن حتما 

مثلا از پرستاری مامایی شروع کن تا بهداشت بزن 

اگر قبلش فرهنگیان رو میخوای فرهنگیان بزن 

همه رشته های فرهنگیان که تو استان خوزستان هست رو بزن 

اموزش زیست شیمی علوم کارفناوری بهداشت اموزش ابتدایی همه رو بزن

نمیگم اولویت مهم نیست  میگم تو ۱۵۰‌ تا اولویت داری  باتوجه به علاقت ، شهرت، شرایطتت پر ک ...

گفتم به مشااور گفت من بیست سال تجربه دارم وقتی شهرت اولویت نیست شانست به شدت کمه

واسه همین پیراهارو زد

حالا ب نظر شما من شانس دارم اصلا واسه فرهنگیان و پیرا؟ مشاور واسه پول حرف میزنه اعتماد ندارم ب حرفاش

گفتم به مشااور گفت من بیست سال تجربه دارم وقتی شهرت اولویت نیست شانست به شدت کمه واسه همین پیراهارو ...

تو استان خودت حتی اگر شهر خودت هم نباشه شانس داری