2777
2789

اصلا نا ندارم از جام بلندشم.

شماهام اینجور شدین ؟؟

۳روزه باشوهرمم اصلا حرف نزدم یه شب فقط خونه خودمون بودیم ..اونم جامونو جدا انداختیم.البته من نبودم خودش جاشو جدا کرد .الان نمیدونم کجاس منم خونه ی بابامم.دیشب مامانم بهش زنگ زد برا شام ،گفت بخدا خارج شهرم خیلی دیر برمیگردم.

میدونم کاراشتباهی نکردم وگرنه الان عذاب وجدان داشتم و همش خودخوری میکردم...

حالم عادیه فقط احساس تنهایی میکنم.

خدا جونم تو هیچ کاری ناامیدم نکردی برای همه چی ممنونم اگه صلاح میدونی این یکی آرزوم رو هم برآورده کن(🤱)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا باهم قهرین؟نزدیک پریودته؟

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
این حس از وابستگیه سعی کن تحملش کنی یه مدته بعدش درست میشه

دیشب بهش زنگ زدم کلید خونه رو برام بیار میخوام برم خونه اصلا محل نداد ...دلم واقعا شکست تا حالا همچین کاریو نکرده بود...دوست ندارم دیگه برگردم

خدا جونم تو هیچ کاری ناامیدم نکردی برای همه چی ممنونم اگه صلاح میدونی این یکی آرزوم رو هم برآورده کن(🤱)

دیشب بهش زنگ زدم کلید خونه رو برام بیار میخوام برم خونه اصلا محل نداد ...دلم واقعا شکست تا حالا همچی ...

خب شاید ناراحت بوده اینجور اتفاقا خب یکم طبیعیه...اول بارتونه دعوا میکنید یا قبلنم سابقه داشته

چرا باهم قهرین؟نزدیک پریودته؟

اره قهریم ...بخدا من اصلا کاری نکردم.

به بابام میگه من دوس ندارم زنم بره سرکار...من خودم همش تنهام تو خونه شوهرم اصلا خونه نیست ..خودش اولش قبول کرد برم بعد دیشب به بابام گفته بی اجازه ی من رفته.دروغ گفت بخدا اصلا جدی نگفته بود حساسم بری سرکار

منم همیشه حس تنهایی دارم با دوتا بچه دلم میخواد هر روز برم بیرون یا کسی خونمون بیاد  وقتی خونم ...

منم سخته برام اینقد خونه باشم ،بچه ندارم و درس ودانشگاهم تموم شده .عزیزم مراقب باش افسردگی نگیری .

خب شاید ناراحت بوده اینجور اتفاقا خب یکم طبیعیه...اول بارتونه دعوا میکنید یا قبلنم سابقه داشته

اره دعوا کردیم ...متنفرم وقتی یه چیزی میشه به بابا ومادرم زنگ میزنه...وقتی حرفای بین خودمونو پیش خانواده م میگه متنفر میشم ازش🙃

اره قهریم ...بخدا من اصلا کاری نکردم. به بابام میگه من دوس ندارم زنم بره سرکار...من خودم همش تنهام ...

بنظرم خیلی جدی درموردش صحبت کن.و بهش بگو تصمیم نهاییش رو بهن بگه.اون ضکارو همینطور که هستی پذیرفته و ازدواج کرده باهاتون

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
اره دعوا کردیم ...متنفرم وقتی یه چیزی میشه به بابا ومادرم زنگ میزنه...وقتی حرفای بین خودمونو پیش خان ...

خب اونم یه جور بچس دیه تو خودتو ناراحت نکن بخاطر این مسائل درست میشه

منم سخته برام اینقد خونه باشم ،بچه ندارم و درس ودانشگاهم تموم شده .عزیزم مراقب باش افسردگی نگیری .

همش درحال غصه خوردنم غصه خودم بچه هام شوهرم همسایه ملت مادر پدر حتی مادرشوهر با تموم بدی هاش حتی کسایی که بهم ظلم کردن

واقعا دلم میگیره و از ته دل زار میزنم وقتی غم کسی رو میبینم 

ببخش وسط تاپیکت .....

اره قهریم ...بخدا من اصلا کاری نکردم. به بابام میگه من دوس ندارم زنم بره سرکار...من خودم همش تنهام ...

کار اینترنتی چیزی راه بندازه اگه میتونی 

اگه سرکار اجازه نمیده برو باشگاه و پیاده روی استخری چیزی برا تنوع بگو میپوسم تو خونه

بنظرم خیلی جدی درموردش صحبت کن.و بهش بگو تصمیم نهاییش رو بهن بگه.اون ضکارو همینطور که هستی پذیرفته و ...

این سومین بارشه که میاد زندگیمونو میذاره کف دست بابا اینا...دوس ندارم صحبت کنم از زندگیم دوس ندارم قضاوت بشم ....بهش گفتم اگه نمیتونی مشکلمونو حل کنی حق نداری به کسی بگی فقط بریم پیش مشاور...ولی باز ...