2777
2789
عنوان

راسته ک میگن؟؟؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1051 بازدید | 37 پست

هیشکی منظور استارتر رو نکرفت و همه میگن خب ما مردیم و مهم نیست

در حالی که اون خیلی ساده داره میگه این دردناکه که حتی دست از سر مردمون هم برنمیدارن 

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
حتی کشور دوست و همسایه  افغانستان اگه دختری به اصطلاح‌خودشون دوشیزه یا باکره فوت کنه  &nbs ...

دقیقا منم خوندم اینو...

ما دخترا بیچاره ما دخترا

آیسل سابق😊،با دعاهای قشنگ شما من بلخره ب آرامش رسیدم خدایا شکرت❤....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیشکی منظور استارتر رو نکرفت و همه میگن خب ما مردیم و مهم نیست در حالی که اون خیلی ساده داره میگه ا ...

فداتبشم ک فهمیدی

منو اصل مطلب اذیت میکنه  ن حاشیها

واقعا😐😐😐💔💔💔💔💔💔

اینجوری دیده بودم  

یه متنی چندماه پیش میخوندم توی اینستا ک دختره فوت میکنه  بعد خانوادش میرن برا کفن و دفن و ...  از طرف پزشک قانونی یا همچین جایی یکی میاد یه نبات و جا نماز و قران میده دست پدر دختره 

پدرش میگه این چیزه  میگه مهریه دختره    دخترت باکره بود باید بکارتش از بین میرفت بعد...

تو همانی که برایم همه ای❤️🫂                  همسرم تاج سرم👸🏻    پسرم نگین تاجم💎
ما یکی از اقواممون خانوم مجرد بود سنش زیر۴۰بود بر اثر سرطان فوت شدن😔 چنین ماجراهایی نبود 

فداتبشم اقوام ک نمیاد ب ما بگه

فقط ب پدر یا مادر میگن

امیدوارم چرترین چیزی باشه ک فهمیدم.

به اسلام چه ربطی داشت، اسلام چنین چیزی نداره مگه اسلام نام یه مرد افغانستانی باشه

این چیزا  چیزایی ک از اسلام دراومده 

وقتی حتی میگن وقتی سر نماز هستی موقع سجده یکی بهت تجاوز‌کرد مبادا نمازتو بشکنی هااااا 

کل فکر و ذکر این دین کمر به پایینه 

ریپلای‌هم نکن  دنبال دلیل و مدرکی بزن گوگل بخون

از اسلام هیچی بعید نیس

عقده از اسلام داری لازم نیس بیای با دروغ توهین کنی کجا اسلام گفته به یه دختر متوفی رابطه برقرار کن که باکره به خاک سپرده نشده خجالت بکش حضرت معصومه خواهر امام رضا ازدواج نکرده بودن کجا چنین چیزی بوده هر کار لجنی رو به اسم اسلام فاکتور نکن 

قبل اعدام کردن هم همینه به دختر باکره تجاوز میکنن بعد اعدام میکنن که باکره نمیره

دقیقا