سلام دورسر دخترم موقعی که به دنیا اوند ۳۲سانت بود الان شده ۳۷ سانت یه ماهشه چکار کنم دور سرش کوچیکتر بشه یا بیشتر رشد نکنه بردیمش دکتر گفت دو هفته دیگه بیاریدش سونو میگیریم اگه کسی تجربه ای داره کمکم کنه
برا پسر من ۴۲ شد من محل نمیدادم کلا چون کله باباشم بزرگ بود
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
پسر منم سرش اصلا یه جوری بود تا کسی میومد خونه سرشومیبستم
بعد ۴ ماهگی خودشحوب شد
حساس نباش زیاد
اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
اگه پسر اشکالی نداشت دختره من نگرانیم از همینه کله اش بزرگ باشه
عزیزم هنو جمجمه ش سفت نشده که باز هست تمام سرش جوش نخورده که
مطمئن باش خوب خوب میشه
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️
عزمزمه تو رو خدا جواب بدین دور سرش نرمال شد هر ماه چقدر اضافه میکن
اره عزیزم موقعی که بدنیا احد دورش ۳۲ بود الان شده ۴۱ و نیم من خیلی بدنبالش راه حلش گشتم خیلیا گفتن موقعی که سر بچه بزرگ میشه باید تشک بچه یکم بالاتر باشه و سرش یکم پایین تر مث کلاه فرم دهی البته اونا گفتن به جای بالش باید یه کاشی صاف و بزاریم و سر بچه رو گذاشت اونجا و البته یکم پنبه دور تا دور ش بیشتر پنبه بزاریم و سر بچه رو روغن بزنیم و هم جای سرش روغن بزنیم تا خوب گرم بمونه و البته بچه رو موقع خوابوندن باید دست و پاهاش ببندیم یا قنداقش کنیم تا خوب بخوابه الان دخترم سه ماهش هست هنوز اینکارو نکردم ولی یه بچه شیش ماهه بیشتر بود فکنم خوب دورسرش کوچیک و گرد شده بود اون خانومه گفت دور سر بچه ام بزرگ شده پیشونیش هم جلو اومده اینکارو کردم خوب شده
برخلاف بقیه من میگم حتما جدی بگیر چون دور سر پسر منم بزرگ بود و خیلی دیر متوجه شدم اوتیسمه. تا نتیجه قطعی نگرفتی ک مشکلی نیس ب حال خودش ولش نکن چون بچت کوچیکه و خیلی راحت میشه دنبال راه حل بود
کیم نه بیلیر. کیم نه چکیر . مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووو