ghazaaal325 مدیر عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 1665 عنوان بزرگ شدن دور سر نوزاد چکار کنیم رشد نکنه و خوب بشه 🤕😕 | مشاهده متن کامل بحث + 7626 بازدید | 23 پست سلام دورسر دخترم موقعی که به دنیا اوند ۳۲سانت بود الان شده ۳۷ سانت یه ماهشه چکار کنم دور سرش کوچیکتر بشه یا بیشتر رشد نکنه بردیمش دکتر گفت دو هفته دیگه بیاریدش سونو میگیریم اگه کسی تجربه ای داره کمکم کنه 1402/06/01 | 12:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شهرزاد217 عضویت: 1390/02/06 تعداد پست: 12353 سلام میشه بفرمایید چیکار کردید و اوضاع چجوری پیش رفت؟بچه منم بادور سر ۳۳.۵ بدنیا اومد والان که یه ما ... الان جای نگرانی نداری کاملا طبیعی هست دور سر طبیعی باید ۳۵ باشه ولی خوب کوچکتر و بزرگتر هم میشه ولی کسی کمتر از طبیعی باشه بیشتر رشد میکنه تا به حد نرمال برسه اگر دور سر موقعه تولد ۳۷ باشه کمتر از حد نرمال رشد میکنه
srahimi69 عضویت: 1404/02/28 تعداد پست: 6 الان جای نگرانی نداری کاملا طبیعی هست دور سر طبیعی باید ۳۵ باشه ولی خوب کوچکتر و بزرگتر هم میشه ولی ... ممنون از راهنماییتون
srahimi69 عضویت: 1404/02/28 تعداد پست: 6 برخلاف بقیه من میگم حتما جدی بگیر چون دور سر پسر منم بزرگ بود و خیلی دیر متوجه شدم اوتیسمه. تا نتیجه ... میشه بفرمایید در بدو تولد و در یک ماهگی چند بود؟
آلوچه_جنگلی، عضویت: 1403/05/04 تعداد پست: 1812 میشه بفرمایید در بدو تولد و در یک ماهگی چند بود؟ خاطرم نیس اما نمودارش خیلی بالاتر بود با ارفاق میاوردنش رو خط میانی. بازم بزرگ بود و من جدی نمیگرفتمش کیم نه بیلیر. کیم نه چکیر . مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووو
khoojasteh عضویت: 1402/06/10 تعداد پست: 611 سلام میشه بفرمایید جواب سونو چیشد و دکتر چیگفت؟ سلامبچه من اب بین دو حفره ی مغزش یه کم بیشتر از حالت نرمال بودپیش فوق تخصص بودم و خودمم کلی مقاله چک کردم نتیجه این شد که مشکل خاصی نیست و این آب اضافه بین ۱۸ تا ۲۲ ماهی به خودی خود جذب میشه
مامان_مهرسا_سه عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 10782 . دور سر ی چیز کاملا ژنتیک دختر منم ریز میزه دنیا آمد دور سرش کوچیک بود یهو وزن گرفته دور سرش آمد رو خط نرمالپسرم هم با دور سر ۳۷ دنیا امدبعد ش هم همیشه دور سرش بالا خط قرمز بود ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......
نام_مستعار_زهرا عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 2454 برخلاف بقیه من میگم حتما جدی بگیر چون دور سر پسر منم بزرگ بود و خیلی دیر متوجه شدم اوتیسمه. تا نتیجه ... اگه زودتر متوجه میشوید راه درمان داشت عزیزم؟
پاستیللللللل عضویت: 1404/01/30 تعداد پست: 151 دیگه چاره ای نیس یا خودش خوب میشه یا اگه نشد تو نمیتونی درستش کنی
آلوچه_جنگلی، عضویت: 1403/05/04 تعداد پست: 1812 اگه زودتر متوجه میشوید راه درمان داشت عزیزم؟ بله درمانشو از همون نوزادی پیگیری میکردم. چون خیلی چیزارو میشه فهمید مثل نشناختن اسمش یا دقت پایینش یا کلمه نگفتن و حرف نزدنش بعد دو سالگی کیم نه بیلیر. کیم نه چکیر . مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووو