2777
2789
ن اصلا هیچی اتفاقا هرکی دکتری میرم موقع سنو میگن رحم خیلی خوبی داری حیف این رحم نیست باردار نمیشه

ببین واحب بودنش که واجبه

اولا تا یکسال باردار نشدن خیلی چیز عادی هست

اما خب بهتره همسرتون هم ازمایش بده شاید اسپرمشون ضعیف باشه

همیشه مشکل از سمت خانم نیست که

یکی هم اصلا استرس نداشته باش چه قبل اقدام ،چه موقع اقدام چه بعدش ریلکس باش ،استرس نمیذاره باردار شه ادم

روز اقدامم خیلی مهمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین واحب بودنش که واجبه اولا تا یکسال باردار نشدن خیلی چیز عادی هست اما خب بهتره همسرتون هم ازمای ...

خوب میگم آزمایش اسپرم داد همه چی نرمال بود

خدایا نگهدار خانوادم باش

آره روز 14 سنو دادم آزاد شده بود منتظرم الان ...

انشالله که بارداری عزیزم صبر کن بعد موعدت آز بده 

من زودتر از موعدم آز دادم با اینکه باردارم ولی هم استرس کشیدم هم اذیت شدم ۳بار آز دادم 

چند وقت اقدام بودی

یه دکتر خوب برو 

هم اگه اسپرم موردی نداشته باشه

به دکترت بگو دارو تخمک گزاری اینا بهت بنویسه 

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
فقط مونده ی عکس رنگی بدم اونم میگم وقتی خودم تخمک آزاد نمیکنم چطور میتونم باردار شم    

عکس رنگی چیز بدی ک نیس من خودم ماه ۸ ام یه ماه و نیم پیش عکس رنگی دادم...اما خب من تنبلیم شدیده و اصن تخمک بالغ نداشتمو وشوهرمم تحرکش،کمع...

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

یه دکتر خوب برو  هم اگه اسپرم موردی نداشته باشه به دکترت بگو دارو تخمک گزاری اینا بهت بنویسه& ...

نوشته این دومین ماه آمپول میزنم منتظرم

خدایا نگهدار خانوادم باش

چند وقت اقدام بودی

من تنبلی تخمدان دارم از چندماه قبل تحت نظر دکتر بودم و عکس رنگی دادم مشکلی نداشتم  و آزمایش اسپرم شوهرم خوب بود این اولین ماه اقدام با کلومیفن و آمپول سینال بود که خداروشکر مثبت شد

من تنبلی تخمدان دارم از چندماه قبل تحت نظر دکتر بودم و عکس رنگی دادم مشکلی نداشتم  و آزمایش اسپ ...

خدارو شکر عزیزم انشالله صیحیح سالم بیاد بغلت

این این ی ماه بعد از عکس رنگی ک باردار شدی

خدایا نگهدار خانوادم باش

بچه ها برام دعا کنید این ماه نتیجه بگیرم همسرم خیلی امید واره نمیخوام دلش بشکنه    

انشالله که بارداری از خدا میخام اول به شما و همه منتظرا یه نی نی سالم بده بعد هم به من🤲

خدارو شکر عزیزم انشالله صیحیح سالم بیاد بغلت این این ی ماه بعد از عکس رنگی ک باردار شدی

نه عزیزم من عکس رنگی رو چندماه قبل دادم و مشکلی نداشتم .ولی بخاطر تنبلی تخمدان دکتر اول بهم قرص داد که کیست های ریزی که داشتم کنترل بشن دکترم گفت اگه عجله کنی و زود بخای داروی تحریک تخمدان استفاده کنی ممکنه اینا کیستا بزرگ بشن و آب بیاره شکمت 

بخاطر همین چندماه قرص اوزیل مصرف کردم