به نظرت فردا بهش زنگ بزنم بگم فقط دو تا روکش برام اوکی کن بزار پول هامو جمع کنم بعدا اونو ایمپلنت کن ...
عزیزم منم اول تاپیکت گفتم شرایط مشابهه شمارو دارم و قیمت گرفتم .راستش من انجام ندادم گفتم میخام اون وسطی رو ایمپلنت کنم و منصرف شدم .چون تجربه این پل زدن رو دارم بعد ۵ سال زیرش خالی شد و مجبور شدم درش بیارم الان جاش خالیه و گودد شده چون لثه عقب رفته
عضو گروه نارنجی شروع ۹/۱۲وزن فعلی ۷۹،قد ۱۶۴ هدف اول ۷۰ هدف دوم ۶۵به امید روزهای روشن برای هممونخودت معجزه زندگی خودت باش محدودیت های ذهنیت را کنار بگذار
به نظرت فردا بهش زنگ بزنم بگم فقط دو تا روکش برام اوکی کن بزار پول هامو جمع کنم بعدا اونو ایمپلنت کن ...
میتونی بهش بگی اینو ایمپلنت کنه و یدونه روکش .بعد چنوقت بری اون یکی رو روکش کنی .این عاقلانه تره چون امکان داره ایمپلنت گرون تر بشه .
عضو گروه نارنجی شروع ۹/۱۲وزن فعلی ۷۹،قد ۱۶۴ هدف اول ۷۰ هدف دوم ۶۵به امید روزهای روشن برای هممونخودت معجزه زندگی خودت باش محدودیت های ذهنیت را کنار بگذار
من زنگ زدم بلزار خیریه روکش رو گفت پنج تا هشت چطور ممکنه 😭😭😭یعنی دکتره سرم کلاه گذاشته
دیده هیچی نمیگی قیمت نجومی داده باشوارت یا کسی که سرزبون داده برو بگو یا کمتر بگیر یا پولمو پس بده .هرجا رفتم ارزون تر از شما گفتن