2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سه تا هم عصب کشی هم روکش پونزده ؟

اره عزیزم هر دندون۵تومن

همیشه مراقب حرف هایی که میزنی باش               مخصوصاوقتی عصبانی یادلخورهستی                 بعضی کلمات همچو ترکشی میماند که کنارقلب مینشیند...نمیکشد...ولی تا اخرعمر عذاب میدهد   
به نظرت فردا بهش زنگ بزنم بگم فقط دو تا روکش برام اوکی کن بزار پول هامو جمع کنم بعدا اونو ایمپلنت کن ...

عزیزم منم اول تاپیکت گفتم شرایط مشابهه شمارو دارم و قیمت گرفتم .راستش من انجام ندادم گفتم میخام اون وسطی رو ایمپلنت کنم  و منصرف شدم .چون تجربه این پل زدن رو دارم بعد ۵ سال زیرش خالی شد و مجبور شدم درش بیارم الان جاش خالیه و گودد شده چون لثه عقب رفته 

عضو گروه نارنجی شروع ۹/۱۲وزن فعلی ۷۹،قد ۱۶۴   هدف اول ۷۰  هدف دوم ۶۵ به امید روزهای روشن برای هممون خودت معجزه زندگی خودت باش                         محدودیت های ذهنیت را کنار بگذار
به نظرت فردا بهش زنگ بزنم بگم فقط دو تا روکش برام اوکی کن بزار پول هامو جمع کنم بعدا اونو ایمپلنت کن ...

میتونی بهش بگی اینو ایمپلنت کنه و یدونه روکش .بعد چنوقت بری اون یکی رو روکش کنی .این عاقلانه تره  چون امکان داره ایمپلنت گرون تر بشه .

عضو گروه نارنجی شروع ۹/۱۲وزن فعلی ۷۹،قد ۱۶۴   هدف اول ۷۰  هدف دوم ۶۵ به امید روزهای روشن برای هممون خودت معجزه زندگی خودت باش                         محدودیت های ذهنیت را کنار بگذار
من زنگ زدم بلزار خیریه روکش رو گفت پنج تا هشت چطور ممکنه 😭😭😭یعنی دکتره سرم کلاه گذاشته

دیده هیچی نمیگی قیمت نجومی داده باشوارت یا کسی که سرزبون داده برو بگو یا کمتر بگیر یا پولمو پس بده .هرجا رفتم ارزون تر از شما گفتن

نکنه زنگ بزنم بهش بگه روکش و درست کردم 

قالب گرفت؟

معمولا ۲ تا ۳ هفته طول میکشه که روکش اماده بشه

من زنگ زدم بلزار خیریه روکش رو گفت پنج تا هشت چطور ممکنه 😭😭😭یعنی دکتره سرم کلاه گذاشته

والا حدود قیمت روکش تنها همون۲.۵تا سه تومنه من چن جا پرسیدم البته همین تهرانپارس همه تو این رنج بودن

همیشه مراقب حرف هایی که میزنی باش               مخصوصاوقتی عصبانی یادلخورهستی                 بعضی کلمات همچو ترکشی میماند که کنارقلب مینشیند...نمیکشد...ولی تا اخرعمر عذاب میدهد