2777
2789

خب من اولین باره اینجا تاپیک میزنم 

من یه آدم به شدت درون‌گرام میشه گفت که سه سال از اجتماع به طور کل بریدم وسه سالی هست که از اجتماع دورم 

به خاطر اینکه بتونم دانشگاه قبول بشم مجبور شدم از همه چیز بزنم وفقط درس واتاق رو می شناختم 

امسال کنکور دادم و یه دانشگاه خوب قبول شدم 

الان که میخوام برم دانشگاه نمیدونم چطور رفتار کنم 

«در حدی که نمیتونم به طرف یه سلام درست درمون کنم حالا موندم چطور با اجتماع خلق و خو بگیرم 

حتی زد به سرم از دانشگاه بزنم و نرم

اما بعد به خودم گفتم مگه دیونه ای سه سال رو زندگی نکن که تهش بشه هیچ» 

لطفا هر چقدر میتونید راهنمایی کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خب هر چیزی به اندازه  لطفااااااااااااااا نذار مثل من بشه

نمیشه گلم می دونی چرا چون زیاد علاقه به درس نداره من زووم این حرفارو هم برای من میگه شماهم موفق میشی یه هفته برو عادت می کنی

از یه روانشناس کمک بگیر راههای بالا بردن اعتماد به نفس رو مطالعه کن ، اولش سخته ولی تمرین کن

روانشناس رو نمیتونم چون میترسم نمیدونم چرا اما خب خیلی میترسم

چون از همون کلاس اول که وارد مدرسه شدم نتونستم با بقیه خلق وخوی بگیرم چون اولین بارم بود بچه میدیدم 

نمیدونستم چکار کنم همش مسخرم میکردن 

منم تصمیم گرفتم که به کل ول کنم  درست یادم میاد از کلاس دوم دبستان من یه ربات بودم که فقط نفس  می‌کشید 

خودت باس همینطور که همه خودشونن و براشون نظر دیگری مهم نیست خودت باش و پاک باش

نمیشه عزیزم ی جایی باید درست بشه 

حتما تو تجربه ای نداشتی

باد با شمع های خاموش کاری ندارد ، اگر بر تو سخت می‌گذرد بدان روشنی