من اینطور بودم ۲ سال ولی یه بار ژل روان کننده خریدم انقدر نلاش کردمتا شد
۱۴۰۲/۱۱/۲۱ ساعت ۱۲:۰۰ دقیقان وقتی ک داشت اذان میداد فرشته کوچولوم وارد زندگیم شد .انشالله حس مامان شدن قسمت همه منتظرا من ۳ سال منتظر بودم دوست داشتی تاپیک معجزه مامان شدن منو بخون شاید بدردت خورد دوست خوبم 🙇♀️
من بدبخت بدون اینکه بدونم این مشکل را داشتم ولی به صورت خفیف شاید ،شیش سال اول زندگی هیچی از روابط نفهمیدم از بس درد کشیدم ولی بعدش که خجالتم ریخت و به آرامش فکری رسیدم کم کم درست شدم ،خودم علتش را اطلاعات غلطی که از شب اول ازدواج و رسم دستمال بود میدونم
بله مال من بیشتر منبع روانی داشت ،خیلی خیلی از شب اول میترسیدم چون رسم دستمال داشتیم وخالم و مادربزرگم و مادرشوهرم و خواهرشوهرم تو اتاق دیگه منتظر دستمال بودن و مدام میزدن به در که زود باشین ،خیلی خیلی ترسیدم ،با اینکه هیچ رابطه ای نداشتم همش میترسیدم خون نیاد ،بعد اون از رابطه متنفر شدم،تا جایی که بعد یک ماه کارم به بیمارستان کشیده شد ،چون خودم را خیلی سفت میگرفتم و کلا زخم شده بود و عفونت کرده بود ،ولی هیچ کسی نمیدونست که بابا من نمیتونم ،ولی بعد چتد سال خونه خریدیم ،به آرامش فکری رسیدم ،روی خودم کار کردم ،با همسرم شوخی جنسی میکردیم بعد کم کم خجالتم ریخت و شد