2777
2789
عنوان

زلزلهههه😟

| مشاهده متن کامل بحث + 4348 بازدید | 149 پست
ما با تهران هشت‌ ساعت فاصله داریم برو بخواب نگران نباش هر چی هست زیر سر گسل آذربایجان

آذر سال 97 ک زلزله اومد گفتم خدایا من نامزدم، بزار برم خونه ی خودم بعد زلزله بیاد... سال 98رفتم خونه ی خودم  باز اومد، گفتم خدایا من تازه خونه خریدم میخوام از مستاجری در بیام بزار برم بعد بیاد، سال بعدش اومد شوهرم شیفت بود گفتم خدایا حدااقل یه سال میزاشتی منو این شوهرم یه زلزله کنار هم باشیم😂(هیچ سالی زلزله پیش هم نبودیم همیشه شیفت بود) امسالم میگم خدایا من حامله ام استراحت مطلقم نمیتونم پله برم پایین، خودت یه نگاهی ب ما کن کوتاه بیااا😁

کی بود ساعت چند؟

همین دو دقیقه قبل تاپیکم

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخش گلم تو این شرایط خندم گرفت شرمنده،فکر کنم خیلی خوابت میاد  همین که ریپلای کردی گفته گیلان ...

هاا

میگم کدوم قسمته ترس ورم داشت😱😱

وقیح گمشو‌. واقعا باید با افراد مریض که باید فاصله گرفت. والا ادم مریض میشه.🤦🏻‍♀️ هرکی قضاوتم کنه =سرش میاد 💯 🔒 .کاربریم عمومیه✋.برای سلامتیم و سلامتی و ظهور امام دعا کنید🤲   عاشق داداشامم  🧡🤎 زنجانیم 🩵
چند ریشتر ؟! دیگه کامل بگو من نصف شبی حال ندارم پاشم تلوزیون و شبکه خبر بزنم

چ بدونم چن ریشتره😐

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                 

من لرستان هستم ۱۲ و نیم امشب حسش کردم

اوووه من فکر میکردم مرکزش باکو پس با این وضع مرکزش ایران

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
همین دو دقیقه قبل تاپیکم

کدوم منطقه ی گیلانی؟

وقیح گمشو‌. واقعا باید با افراد مریض که باید فاصله گرفت. والا ادم مریض میشه.🤦🏻‍♀️ هرکی قضاوتم کنه =سرش میاد 💯 🔒 .کاربریم عمومیه✋.برای سلامتیم و سلامتی و ظهور امام دعا کنید🤲   عاشق داداشامم  🧡🤎 زنجانیم 🩵
باور کن همین کوچولو کوچولو زلزله بیاد بهتر از یکبار زلزله اومدنه الان زلزله بهمن ترکیه یادته اون گسل ...

گسل سرپل ذهاب هم همینطور بود  

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
کجا

تبریز

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                 

۵ ۵ ریشترآذربایجان بوده در شهرهای اردبیل و تبریز هم حس شده 

اره ما تبریزیم حس کردم قشنگ اتاقم تکون خورد من پا شدم در قفل بود قفلو باز کردم که اگه دوباره اومد فرار کنیم بیرون مامانم بیدار شد حرفمو باور نکرد ...

بچه ها ترسیدم ارومم کنید😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

آذر سال 97 ک زلزله اومد گفتم خدایا من نامزدم، بزار برم خونه ی خودم بعد زلزله بیاد... سال 98رفتم خونه ...

😂😂

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤