2777
2789
عنوان

میشه بگین تقصیر من بود یا نه؟

134 بازدید | 9 پست

امروز سوار مترو بودم و خب شلوغ بود و اون قسمتی که 4 تا صندلی هست ایستاده بودم. ایستگاه بعدی شلوغ تر شد و دوتا خانم که یکی حدودا 50 ساله و یکی حدودا 40 اومدن داخل واگن که هی هول میدادن و میگفتن برو اونور تر. و منم هندزفری تو گوشم و محل نمیدادم. یعنی من خیلی وقتها هندزفری توی گوشم هست اما خاموش که دیگران باهام حرف نزنن.

صندلی جلوی من که یک خانم نشسته بود بلند شد. یهو یکی از خانم ها تند تند گفت خانم حسینی (همون خانم همراه) زود بشین. من اصلا نگاهش نکردم بعد همون خانم حسینی به من گفت نمیخواستین بشینین؟ من هیچی نگفتم چون مثلا نشنیدم حتی نگاهش هم نکردم. اما خب ناراحت میشه ادم.

بعد صندلی دوم خالی شد. زود اون خانم 50 ساله گفت خانم حسینی برو اونور منم بشینم. اون خانم حسینی گفت به من شما میخوای بشینی؟ منم کمرم درد میکرد گفتم اره و نشستم.

الان بقیه رو میگم. تایپ شده است.

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نیومیه عزیزم

به عبارت دیگه من کنار خانم حسینی نشستم. و اصلا به اون خانم 50 ساله نگاه نکردم.

دوباره دوتا صندلی کنارم خالی شد.

اون خانم دوباره به من گفت برو اونور من بشینم. همونجا یک خانم دیگه میخواست بشینه. گفتم باشه بذار ایشون بشینه. و بعدش رفتم اونور تر.

وقتی نشست با یک لحن بدی گفت زورت میاد تکون بخوری

یهو با صدای بلند گفتم چه زبون تلخی داری. حالا دو دقیه وایسا

گفت پام درد میکنه

گفتم به من چه مربوطه؟

گفت من جای مادرتم.

گفتم باشی درست صحبت کن باهام بی تربیت. داشت این خانم مینشست پام میخورد به چادرش

گفت که خودت بی تربیتی

گفتم ساکت شو دیگه ای بابا.

بعدش دیگه چیزی نگفت و رو کرد به خانم حسینی گفت کاش با اسنپ میرفتیم واقعا مترو به درد نمیخوره

حالا نظرتون رو بهم میگین؟

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
نیومیه عزیزم

بله درست گفتید. دقت نکردم که ارسال نشده اما الان درست شد به گمانم

تقصیر تو  اون بنده خدا که چیزی نگفت  نه به اون حرف نزدنت، نه به این تندیت

گفت زورت میاد تکون بخوری