2777
2789
عنوان

اتفاق عجیب،امروز،.....خیانت

636 بازدید | 13 پست

امروز ساعت تقریبا ۱۲ اینا بود زنگ درو زدن و من دیدم یه خانم پشت دره ،پسرم میخواست آیفونو برداره گفتم بزار خودم جواب بدم ببینم کیه

جواب دادم اون خانم گفتن شما همسر آقا مهدی هستین؟

گفتم بله چطور مگه؟

گفتن منم همسر مهدی هستم یه لحظه بیاین دم در

طبق داستانهایی که همیشه تو سایت خوندم و پیش زمینه بود تو ذهنم فقط و فقط فکرم رفت سمت اینکه این خانم دوست دختر یا زن همسرمه والان اومده دم در که بگه من خانمشم وبهت خیانت میکنه شوهرت و این حرفا

تا اینجا بخونین بقیشو تایپ کنم🫥

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خلاصه تو یه لحظه خدا میدونه چه حالی بهم دست داد 

خونمون طبقه ی سومه با پله ها خودمو رسوندم دم در

صورتم مثل گچ شده بود خانمه تا منو دید جا خورد و ترسید گفت اتفاقی افتاده گفتم نه حرفتو بزن😐😐

گفت اومدم تشکر کنم 🙂

گفتم بابت چی بخدا دقیقا این قیافه رو بخودم گرفته بودم😒

خانمه جا خورده بود قشنگ 

گفت من همسایتونم همسر آقا مهدی اومدم تشکر کنم بابت اینکه وسایلمون و تو خونتون نگه داشتین

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

همسایه ی جدیدمونن من ندیده بودمشون

فقط شوهرش چون خونشون نیمه ساز بود یکم اثاث گذاشته بودن تو خونه ی ما و خانمه اونده بود تشکر کنه

خاک به سرم اینقدر خجالت کشیدم به تته پته افتادم😶

خب خداروشکر بلا از بیخ گوشت گذشت 😁😁

شبیه انسانهایه ی اولیه رفتار کردم

خیلی خجالت کشیدم

فکر کنم سلامم ندادم اصلا

بهش میگفتی از این به بعد خواستی خودتو معرفی کنی نیاز نیس از اسم شوهرت استفاده کنی  یه ذره به خودت وهویت  احترام بزار و از فامیل خودت استفاده کن مرسی اه 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

خدا رو شکر بخیر گذشت. وای چه حالی میشه آدم

دقیقا

یعنی مردم و زنده شدم

داشتم پس میوفتادم

شبیه انسانهایه ی اولیه رفتار کردم خیلی خجالت کشیدم فکر کنم سلامم ندادم اصلا

بیخیال عیب نداره 

فقط الان هاست که تایپیک بزنه معلوم نیست زن همسایه چی ازوسایلام برداشته یا چیکارشون کرده که تاگفتم بیا دم در این همه ترسیده

بهش میگفتی از این به بعد خواستی خودتو معرفی کنی نیاز نیس از اسم شوهرت استفاده کنی از یه ذره به خودت ...

واقعا که اصلا میگفت همسایتونم

البته که به قصد اینجوری نگفتن من دچار سو برداشت شدم

بیخیال عیب نداره  فقط الان هاست که تایپیک بزنه معلوم نیست زن همسایه چی ازوسایلام برداشته یا چی ...

😆😆😆

وای نه

آخه یه دست مبل بود برداشتنی نبود اصلا