2777
2789

من تقریبا یه روز درمیون با دامستوس دستشویی رو میشورم

مرتب یه دور آب میگیرم

دستشویی مون کوچولوعه

حموم رو هر وقت حس کنم کثیف شده کف ش رو با جرمیگیر من

دیوارهارو با دامستوس

دستشویی م هر چند وقت یه بار کف ش رو جرمیگیر میریزم اونم برند من

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=HZ1-eeuqNLiW0beK

یه اسکاج زبر گذاشتم مخصوص کف دستشویی یه دونه هم برای روشویی هفته‌ای یک الی دوبار با دامستوس سبز رنگ ...

ممنونم که خوب توضیح دادی❤️دامستوس میزنی میذاری بمونه ؟ یا سریع اسکاج میکشی و آب میریزی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تقریبا یه روز درمیون با دامستوس دستشویی رو میشورم مرتب یه دور آب میگیرم دستشویی مون کوچولوعه ح ...

شما خیلی خوب توضیح دادی

ممنون.

❤️دامستوس میزنی میذاری بمونه ؟ یا سریع اسکاج میکشی و آب میریزی

دوستان به هیچچچ وجه جرمگیر من رو با تاید استفاده نکنید واکنش شیمیایی میده به ریه اسیب میزنه حتی بدن هم دچار اسیب میشه  خیلی شنیدم کار به بیمارستان کنشیده

از مکافات عمل غافل مشو.‌‌....

من گاهی روزی دوباره میشه با تاید 

ماهی یه بارم با من

ولی من یه بار ندونستم گازش خورد سرویس سطل و فرچه رو لکه دار کرد اصن از چشمم افتاد این مَن لنتی 

چی به جاش بخرم ک همچین خاصیت گند زدن ب استیلو نداشته باشه ؟؟

💕🧚‍♀️                                               

هر روز با مایع دستشویی توالت رو میشورم هفته ای یکبار تاید.هر وقت ببینم لکی افتاده ک با تاید نمیره جرم گیر من میزنم.

حمام رو هر حمام با برس میشورم ماهی یک مرتبه با وایتکس یا من

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

من هرروز با تاید لباسشویی هوم کر یا تاید دستی میشورم هفته ای یه بار سفید کننده دامستوس یا جرمگیر من میریزم فقط تو کاسع روشویی و کاسه توالت چون کاشی ها رو خراب میکنخ و با اسکاج مخصوص میشورم ...حمام هرروز بعد همسرم و پسرم میرم که بتونم با تاید لباسشووی یا دستی بشورم هردو رم خشک میکنم ک کاشی ها رد آب نمونه روشون و حمام هم به همون صچرت هفته ای یک بار جرم گیر یا سفید کننده 

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
من تقریبا یه روز درمیون با دامستوس دستشویی رو میشورم مرتب یه دور آب میگیرم دستشویی مون کوچولوعه ح ...

چرا دیوار با من نمیشوری؟ من سوالی سه چهار بار دیوارارم با من میشورم بقیه موارد وایتکس