2777
2789

ازبس موردایی درمورد خیانت همسر، کتک زدن همسر، خیانت، مواد واعتیاد دیدم تو نی ن یسایت حالم بهم خوزده از ازدواج 

واااای ذهنم مسموم شده نمیتونم واقعا باور کنم، کسی ک قرارنامزدم بشه رو کلا دراین حالتا تصور میکنم ومیترسم توروخدا من چیکار کنم تاحالا هیچ بی حرمتی ازش ندیدم ولی یکم عصبی هست ک اونم مثلا من نقه دادم رفت باخواهرش دعواکرد🥺ک من اینو نمیخواستم 

یامثلا برام ویس فرستاد صداش کپی معتادامیکشید ب دلم تلنگر خورد ک نکنه معتاد😭😭

رفیق بازم هست حتی فهمیدم رفیقاش باهم لواط میکنن😭😭

من چیکار کنم نمیدونم دارم بخاطر جو اینجا همه چیو منفی میبینم یااینجور چیزی هست

حسنت به اتفاق ملاحت جهان گرفت☘️☘️ آری به اتفاق جهان میتوان گرفت 🌼خداجونم ممنونم که میدونم بهترینا برام اتفاق می افته، دا.

رفیقاش لواط میکنن

والا دیگه واقعا بدرد نخوره چون میگی رفیق باز هم هست 

بالاخره باید ترسید

همین عصبی بودن هم باید بهش دقت کنی 

ببینی میتونه مشکل ساز باشه 

یا نه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفیقاش لواط میکنن والا دیگه واقعا بدرد نخوره چون میگی رفیق باز هم هست  بالاخره باید ترسید هم ...

عصبی نمیشه میگه سرتو اینجوری میشم 

اخه هعی من گفتم چرا ابجیت تند راه میره بهش نرسیم چرا اینجوریه اونم ن دعوا کنه ها رفت گفت چزا میدویی میترسی برسیم بهت بکشیمت

حسنت به اتفاق ملاحت جهان گرفت☘️☘️ آری به اتفاق جهان میتوان گرفت 🌼خداجونم ممنونم که میدونم بهترینا برام اتفاق می افته، دا.
در مورد لواط حتما تحقیق کن شک نکن خودشم اینکاره هست چون هم رفیق بازه هم خبر داره پس خودشم هست کسی که ...

ازکجا متوجهش بشم؟؟؟ 

بحث رفیقاش اینقد قسمش دادم تاگفت ولی قشم میخوره میگه من ای کارونکزدم