2777
2789
عنوان

اهنگ گزاشتم مامانم گف

236 بازدید | 15 پست

اهنگ گزاشتم برقصم مامانم گف نرقص گناه داره فلان گفتم اگ‌گناهه تقصیر خودمه گف ک ن ناراحت میشم گوش ندادم‌ گف هروقت رفتی خونه خودت اهنگ بزار شهادتا اینجا نزار میدونه هم بدم میاد از این حرفا خیلی ناراحت شدم ینی رسمل منظورش اینه ک اینجا خونه تو نیس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آهنگ گوش کردن گناه نیس وای شاید منظورش این بوده که به خاطر ایام محرم و صفر آهنگ نذارین که به نظرم د ...

اره دیگه منظورش‌همینه مامانم چادری نماز میخونه من اصلا مذهبی نیستم اعتقادی هم ب این ندارم‌ک شهادته فلانه

😢وقتی هم میریم خونه شوهر اونم میکه هوا برت نداره اینجا خونه تو نیست با یه دعوا هری خونه بابات پس حای دخترا و زنا کجاست 

ولی خودتو ناراحت نکن نهایت بذار تو گوشت من احتمالا از مادر شما هیلی کوچکترم مذهبی نیستم ولی اعصابم به آهنگ نمیکشه میشینم تو ماشینه بقیه میگم ببند صداشو ولی تو نوجونی میذاشتم صداشم تا ته زیاد میکردم الان نمیتونم واقعا محرم صفر هم درسته اگه مامانت معتقده باید احترام بذاری اهنگ نذاری جلوش

😢وقتی هم میریم خونه شوهر اونم میکه هوا برت نداره اینجا خونه تو نیست با یه دعوا هری خونه بابات پس حا ...

همین دیگه انگار هیچ جایگاهی نداریم واقعا متاسفم برا پدر مادرایی ک این مدلی با بچه هاشون صحبت میکنن 

ما هم به این ایام احترام میذاریم ‌شما اگر دوست نداری گناه نداره ولی دل مادرتو نشکن هندزفری بذار

خب همینو بگه بگه دل منو نشکن عزیزم من اعتقادم‌اینه ولی چ طرز حرف زدنه ک مبگه رفتی خونه خودت بزار

اره دیگه منظورش‌همینه مامانم چادری نماز میخونه من اصلا مذهبی نیستم اعتقادی هم ب این ندارم‌ک شهادته ف ...

میدونم ولی به حرمت این ماه و ایشون یه جوری گوش بدین که اذیت نشن، 

من خودم چیزی بخوام گوش کنم هنذفیری میزارم 

خب همینو بگه بگه دل منو نشکن عزیزم من اعتقادم‌اینه ولی چ طرز حرف زدنه ک مبگه رفتی خونه خودت بزار

خوب اگر ادما بلد بودن با هم چه جور حرف بزنن و ارتباط برقرار کنن که دنیا این مدلی نمیشد 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
همین دیگه انگار هیچ جایگاهی نداریم واقعا متاسفم برا پدر مادرایی ک این مدلی با بچه هاشون صحبت میکنن&n ...

اره کلا درخواست مادرت اشتباه نبوده بهتره بگیم اینجا همه با هم زندکی میکنیم پس نباید وقتی من اذیت میشم آهنگ بذاری ولی میدونی پدر مادرای اونا هم باهاشون این مدلی حرف نزدن که یاد بکیرن از بچگی هی شنیدن رفتی خونه شوهر مو رنگ کن رفتی خونه شوهر اصلاح کن…..اونا هم بالاخره روشون اثر گذاشته اینو بدون نمیشه آدمارو عوض کرد اما درس بگیر خودت با بقیه چطور صحبت کنی تا نرنجن

اره کلا درخواست مادرت اشتباه نبوده بهتره بگیم اینجا همه با هم زندکی میکنیم پس نباید وقتی من اذیت میش ...

اره میدونم ک کلا از ی نسلی هستیم ک انگار این الگوهای غلط رفتاری رو داشتن و به اینام رسیده قبول دارم ک حق دارن نااگاهن اما ماها چ گناهی کردیم ماها ک فهمیدیم و میخایم جلو همه این رفتارهاو حرفا غلطو بگیریم ک نسل بعدی حال بدیا مارو تجربه نکنه چ کنیم

اره میدونم ک کلا از ی نسلی هستیم ک انگار این الگوهای غلط رفتاری رو داشتن و به اینام رسیده قبول دارم ...

فقط تا میتونیم رو‌خودمون کار کنیم و استارتش هم از همون خونه پدره که بدترین شرایط هم بدونیم چطور بهترین و کم تنش ترین جواب رو‌بدیم