2777
2789

ده روز پیش اشتی کردیم تاپیک قبلمو بخونید توروخدا 

بعد بچه رو برام اورد 

گفت میخوام خوونه رو رنگ بزنم 

توام برو با بچه شهرستان دو هفته ای اوضات عوض بشه 

منو پسرم اومدیم خونه ی بابام 

پسرم دوسالشع و فوق العاده شیطون 

بابام همش میگفت برو بیرون 

چرا افتادی سرم 

ناگفته نمونه قبل این ماجرا رفتیم توافق نامه امضا کردیم 

برای طلاق ولی هنوز صیغه ی طلاق خونده نشده 

اینقدر بابام اذیتم کرد که زنک زدم شوهرم گفتم بابام میگه بچه رو نگه نمیدارع اذیت میکنه گفت مادرم میاد سراغش گفتم نه مادرت اگه بیاد بچه رو ببره همه چی تموم میشع گفت باشه تموم بشه هر دومون لج کردیم مادرش اومد بچمو برد منم شبانه از خونه بابام زدم بیرون رفتم تهران برای کار مغزم کار نمیکرد 

شوهرم امروز زنک زد گفت کجایی نمیدونم از کجا فهمیده بود من تهرانم مطمنم مامان بابام بهش نکفته بودن مطمنم گفتم پیش مامانمم گفت دوروغ میگی تهرانی 

بعد شروع کرد فحشای ناموسی داد بهم گفت همین الان برمیگردی خونه مادرت و وایمیسی تا حکم طلاق اجرا بشه تو هنوز زن منی حق نداری بدون اجازه ی من جایی بری بعدم قطع کرد روم منم دارم برمیگردم شهرستان خونه بابام 

دارم میمیرم نمیدونم چی کنم 

شوهرم خیلی لجبازع بهم گفت حق نداری اسم بچه بیاری و بهم زنگ بزنی 

تورو خدا تاپیکای قبلمو بخونید مخصوصا اخریو دارم میمیرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر راحت به سرتون میزنه برید شهر دیگه فکر شب و جای خوابو میکنید 

شهری مثل تهران 😐

من فک میکردم تو فیلم ها زنها یهو از شهری به شهر دیگه فرار نیکنن

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

نمیتونم دیگه نمیخوادم نمیدونم چی میشه

خطا پشت خطا 

اول زنگ میزنی باباتو میگی 

بعد یهو از شهرتون میری شهری مثل تهران 

نمی‌دونم والا حتما خیلی تو منگنه و فشار بودی که تحملت کم شده تصمیمات یهویی و آنی عجولانه میگژری

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست