سلام بچها من شوهرم دوسدارم و بهش وابسته هستم دوسدارم باهم رابطه عاشقانه ای داشته باشیم ولی اون همش باهام سرده چند روز پیش کلی گریه کردم باخاهش بهش گفتم به جونیم رحم کن اگه حسی نداری بگو که راحت دل بکنم برم اونم گفت داری بهم بی احترامی میکنی این حرف بدیه من اگه راضی نباشم و دوستنداشته باشم خودم زبون دارم میگم ولی بچها اصلا باهام پیام بازی نمیکنه یا خیلی پیگیر نیست العان از هم دوریم اومدم خونه مادرم اونم سرکاره البته کارش واسه خودشه و اصلا سخت و دستو پا گیر نیست که دستش بند باشه من اولش خیلی کم پیام میدادم و حرف میزدیم بعد بهم گفت چیه یه کله پیام میدی دیونم کردی برو واسه خودت خونه مادرت خوش باش کیف کن خیلی بهم برخورد دیگه درحد صبح بخیر شب بخیر فقط پیام میدم بهش و باهاش کاری ندارم زیاد خیلی حرص میخورم همش تو گوشیش داره بازی کلاف میکنه واسه زنو مردای تو بازی وقتش آزاده حوصله داره به من که میرسه اینطوریه من چیکار کنم واقعا تو فشار روحی روانیم نمیدونم چیکار باید کنم
خیلی خودتو وابسته کردی.خونه مادرت خوش بگذرون.مردا حوصله پیامک بازی و این رمانتیک بازیا رو ندارن ما خانمها خیلی احساسی هستیم.فکر کنم تازه زندگیتون رو شروع کردید.بعدا واسه این حرص خوردنت به خودت میخندی
عزیزم تنها و تنها راهش بی تفاوتیه و خوش گذرونی؛ اصصصلا پیگیرش نشو سعی کن برای خودت سرگرمی بچینی حتی میاد خونه هم بذار تو گوشی باشه تو برو تو ی اتاق دیگه و خودتو ب گاری مشغول کن بهت قول میدم خودش میاد دنبالت
خیلی خودتو وابسته کردی.خونه مادرت خوش بگذرون.مردا حوصله پیامک بازی و این رمانتیک بازیا رو ندارن ما خ ...
۴ ساله زندگق میکنیم اولا خیلی خوب بود کم کم خود واقیعیشو نشون داد من به اون مرد اول جواب اوکی دادم ن این سرده بی احساس این واقعا ضلمه من با کی باید درد دل کنم با کی خوش باشم حرفامو با کی بزنم حس میکنم خیلی تنهام
شما ازدواج کردید؟ خداییش بعضی وقتا درک کردنتون خیلی سخته.....من ک بادوتا بچه و۱۲سال زندگی مشترک بعض ...
بخدا ماهم همین توری میگیم درک کردن شما خانما خیلی سخته. شاید هردو جنس اشتباه رفتیم شاید باید از اول باید چیزایی نسبت به همدیگر رو عین یک کلاس ابتدای درس میگرفتیم
فقط باید جدی برخورد کنی چون بازی کردن زیاد یعنی اعتیاد،اگه جدی نگیری به یک جایی میرسی که میبینی تو یک خونه مثل خواهر و برادر زندگی میکنید،باید بازیش رو بزاره کنار اگه نمیتونه ݝلط کرده ازدواج کرده
عقدین، منم با شوهرم همینطورم اس بازی چیه دیگه،زن وشوهر چت کردن لزومی نداره فکر کنم اختلاف سنی تون ...
شوهرم ۴۰ سالشه من ۲۳ ولی برای من پیام بازی و اهمیت دادن نشونه عشق و علاقه هست پس من باید با کی حرفامو بزنم برای این نیازم خیانت کنم اون موقع میگن زنه خرابه نمیگن مرده بد بوده بی حس بوده